EM i kvindefoldbold – De bedste odds på Frankrig-Spanien

Det er tid til anden runde i kvindernes gruppe C under EM-slutrunden. Som den eneste gruppe endte den ikke med rene uafgjorte opgør i første runde, men i stedet med 2 vindere og 2 tabere. De to vindere mødes i aftenens opgør mellem Frankrig og Spanien.

Frankrig kommer med en forventet 3-1 sejr over gruppens svageste hold, Rusland. Spanien kommer med en flot 3-2 sejr over England.

Uanset hvem der vinder i dag, så vil det sikre avancement fra gruppespillet, så der er for alvor noget at spille om. Taberen er ikke ude, men står overfor at skulle vinde den sidste runde for at være sikker.

Frankrig er den store favorit i gruppen, men de har næppe lyst til en alt-eller-intet kamp mod englænderne i sidste runde. Spanien har det lidt lettere, da de står overfor Rusland til den tid.

Så selvom Frankrig er den store favorit, så er det også dem, der har mest at tabe i aften og måske det kan give nerver.

Spørger man bookmakerne er der ingen tvivl om, at de franske piger løber med sejren. Det bedste odds får du hos Bet365, der giver 1.44 på fransk sejr.

Det uafgjorte resultat, som begge kan bruge til noget, men især Spanien vil være lykkelig for, udbetaler odds 5.00 hos Ladbrokes.

Får nerverne overtaget og Frankrig koger helt over, så er det ligeledes Ladbrokes, man skal snakke med. I det tilfælde kan man hente odds 9.00.

De bedste odds på Frankrig-Spanien:

Frankrig: 1.44 hos Bet365
Uafgjort: 5.00 hos Ladbrokes
Spanien: 9.00 hos Ladbrokes

Der kan godt ske en overraskelse i aftenens kamp, men i starttidspunktet og kanalen er der ingen overraskelse. Det er som altid EuroSport og klokken 20:30, der er det, man skal huske.

Dagens spilforslag:

Gruppe C er fyldt med målfarlige hold. Frankrig og Spanien er bestemt ikke hold, der spiller defensivt og en 0-0 kamp er praktisk talt en umulighed i aften. Hos odds.dk mener vi, at antallet i mål i første runde er meget retvisende for hvor målrige runderne i gruppe C bliver. Derfor spiller vi i aftenens opgør på mange mål:

Over 3.5 mål til odds 2.30 hos NordicBet

Hitrate: 5/11 = 45%
Samlet indsats: 11
Samlet resultat: +0.87
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 108%

På Danske Spil kan man naturligvis også spille på alle kampe på Den Lange.