I kvindernes EM startede gruppe B nøjagtigt som gruppe A med 2 uafgjorte kampe. Hvis man havde luret den, så fik man altså kodylt høje odds for især tyskernes uafgjorte mod Holland. Spændingen er i den grad intakt og i dag tager vi hul på gruppe C, hvor kampen står mellem England og Spanien.

Som i de andre grupper er der i gruppe C en kæmpefavorit i form af Frankrig. De spiller allerede tidligere på dagen mod Rusland. Da både England og Spanien forventer at halte lidt efter Frankrig i gruppen, så er resultaterne mod deres ligeværdige modstandere så meget vigtigere end normalt.

De kæmper reelt om andenpladsen og der skal de direkte konkurrenter tæves. Så selvom det er deres åbningskamp, så er det allerede alvor for både England og Spanien.

En sejr til et af mandskaberne vil formentlig betyde, at det bliver dem, der løber med andenpladsen i gruppen. Så der er alt at kæmpe for i dagens opgør og modsat dagens tv-kamp i går, så er det et meget ligeværdigt opgør, vi har i vente.

Holder du med de engelske piger, så skal du ind på NordicBet, der giver 2.35 på “the brits”.

Fortsætter tendensen med uafgjort i kvindernes EM, så er det Bet365, der er mest gavmilde. Her får du 3.50 på X’et i aftenens opgør.

Mener du til gengæld, at mændenes dominans i fodbold kommer til at afspejle sig på kvindernes side også, så giver Bet365 dig 3.30 på spansk sejr i aften.

De bedste odds på England-Spanien:

England: 2.35 hos NordicBet
Uafgjort: 3.50 hos Bet365
Spanien: 3.30 hos Bet365

Som med gårsdagens kamp, så er det kl 20:30 på EuroSport, det foregår 🙂

Dagens spilforslag:

Selvom en vinder af dagens kamp vil være halvvejs sikret andenpladsen, så ryger ingen af holdene decideret ud med en uafgjort. En sejr over russerne senere og så er vi ude i målscore, der skal afgøre det. Begynder kampen i aften at ligne en uafgjort, så tror vi, at begge hold letter på speederen og dermed er uafgjort ganske sandsynligt.

Vi spiller i dagens kamp:

England-Spanien = Uafgjort til odds 3.50 hos Bet365

Hitrate: 3/8 = 38%
Samlet indsats: 8
Samlet resultat: +0.25
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 103%