Indlæser...

Wales vs Belgien venter os i den anden af fire kvartfinaler ved EM 2016 i Frankrig, og kampen spilles fredag d. 1. juli kl. 21.00 på Stade Pierre Mauroy i Lille.

Wales er videre til kvartfinalen efter 1-0 over Nordirland i 1/8-finalen, hvor et selvmål af nordirerne sendte Wales på kvartfinale-kurs.

Belgien snuppede deres plads med en usvigelig sikker 4-0 sejr over Ungarn, og ser vi på odds på Wales vs Belgien, er det da også belgierne som er storfavoritter til at avancere til semifinalerne.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Wales giver odds 6.00 for en sejr i ordinær spilletid, mens der er odds 1.73 på Belgien. Kan Wales trække Belgien med ud i forlænget spilletid, kan du få odds 3.60 på uafgjort i ordinær spilletid.

Foretrækker du at spille på, hvem der går videre til næste runde, kan du spille på dine favoritter på Kvalificer Sig-markedet hos bet365. Her er der netop nu odds 3.25 på Wales og 1.33 på Belgien, hvilket omfatter evt. forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Herunder kan du læse mere om kvartfinalen mellem Wales og Belgien, samt se flere udvalgte odds på Wales vs Belgien fra bookmakeren bet365. Kampen sendes direkte i dit farvefjernsyn på TV2 med kick off kl. 21.00.

Indlæser...

 

Optakt: Wales vs Belgien

Wales og Belgien står noteret for 12 landskampe mod hinanden gennem tiderne. Her har Wales vundet fire, tre er endt uafgjort og Belgien har vundet fem. De to første opgør blev spillet tilbage i 1949, hvor Belgien vandt det første 3-1 og Wales det andet med 5-1.

I kvalifikationen til VM i 2014 og EM 2016 var Wales og Belgien begge gange i gruppe sammen, og har derfor spillet fire betydningsfulde kampe mod hinanden i nyere tid. I VM 2014-kvalifikationen spillede de to lande 0-2 i Wales og 1-1 i Belgien, mens det i kvalifikationen til dette EM blev til 0-0 i Belgien og 1-0 i Wales (målet scoret af Gareth Bale).

Belgien vandt dog alligevel gruppen med 23 point, mens Wales blev nr. 2 med 21 point og dermed kvalificerede sig til nationens første EM nogensinde.

 

Wales er kæmpe underdogs

WalesWales er med for første gang ved EM og sikke en debut waliserne har fået. Nu er “The Dragons” nemlig klar til kvartfinalen, hvor man dog indtager rollen som gigantiske underdogs mod det stjernebesatte belgiske mandskab. Wales har dog allerede overrasket ved dette EM ved at vinde puljen foran England, men spillet har ikke været imponerende for waliserne som i høj grad har været afhængig af Gareth Bales præstationer.

I 1/8-finalen mod Nordirland var det Wales som skulle skabe kampen mod de defensive nordirere, og her lykkedes det kun Wales at spille sig frem til fire afslutninger mod mål i 90 minutter. Wales blev aldrig rigtigt farlige og formåede ikke at finde nøglen til at åbne Nordirlands forsvar, og der skulle også et selvmål af McAuley til at sætte Wales i gang.

Mod Belgien kan Wales nu indtage den afventende rolle, og lade Belgien forsøge at skabe kampen, hvilket helt sikkert passer bedre til den walisiske måde at spille fodbold på. Wales kommer til at leve på omstillinger i kampen, hvor det meste initiativ bliver overladt til belgierne. Spørgsmålet er så, om Wales kan slå til på kontra eller måske afgøre kampen i forlænget eller straffesparkskonkurrence.

Udvalgte målscorer-odds på Wales

Gareth Bale har scoret tre gange for Wales ved EM indtil nu, hvor to af målene er scoret på frispark. Scorer Bale igen som kampens første målscorer, er der odds 6.50 at hente. Bale til at score når-som-helst kan spilles til odds 3.00.

Andre gode bud på en målscorer hos Wales er Aaron Ramsey og Robson-Kanu som begge kan spilles til odds 13.00/5.50.

 

Belgien er vågnet op til dåd

Belgien flagBelgien fik en forfærdelig start på EM, da man blev fuldstændigt udspillet af Italien i EM-åbneren. Sidenhen er belgierne vågnet op til dåd, og ser ud til at blive stærkere og stærkere for hver kamp der går.

I 1/8-finalen mod Ungarn blev vi således vidner til en magtdemonstration fra Belgiens side mod EM-overraskelsen fra Ungarn. Ungarn havde gjort det overraskende godt og vundet Gruppe F foran Island og Portugal, men blev lammetævet med 4-0 af et veloplagt belgisk mandskab.

Fire forskellige spillere kom på tavlen for Belgien mod Ungarn, hvor Alderweireld åbnede scoringen efter 10 minutter. Med 12 minutter tilbage af kampen tog en vis Herre ved det belgiske hold, og først sendte Batshuayi bolden det sidste stykke over stregen til 2-0. Derefter hamrede Eden Hazard den ind til 3-0, inden indskifteren Yannick Carrasco lukkede og slukkede med målet til 4-0 i overtiden.

Ungarn spillede en fin kamp, men Belgien var simpelthen for stærke over hele linjen, og det ser ud til at blive en svært opgave for Wales, hvis det skal blive til yderligere avancement ved EM 2016 i Frankrig.

Udvalgte målscorer-odds på Belgien

Selv om Belgien scorede hele fire gange mod Ungarn, kom Lukaku ikke på tavlen i opgøret. Lukaku har dog nettet to gange ved slutrunden indtil videre, og er da også favorit til at score kampens første mål for Belgien. Lukaku giver odds 4.50 som første målscorer og odds 2.25 til at score når-som-helst i kampen.

Listen over potentielle målscorere på det stærke belgiske hold omfatter selvfølgelig også folk som Benteke (5.50/2.60), Eden Hazard (6.00/2.75) og Kevin De Bruyne (6.50/3.00).

Yannick Carrasco har spillet godt for Belgien, når han har fået spilletid, og han er bestemt også et bud på en målscorer i kampen. Carrasco giver odds 8.00 som første/sidste målscorer.

Tobey Alderweireld åbnede scoringen for Belgien mod Ungarn, og den stærke centerforsvarer kan spilles til odds 29.00 som første/sidste målscorer.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

wales-belgien-flag