EM 2016: Odds på Slovakiet vs England i Gruppe B

Indlæser..

Slovakiet vs England spilles mandag d. 20. juni kl. 21.00 – samtidigt med Gruppe Bs andet opgør i tredje runde Rusland vs Wales. Nu skal det afgøres hvem der skal med videre til 1/8-finalerne, og Gruppe B er stadig et helt åbent foretagende, hvor alle fire nationer stadig har en chance for avancement.

Slovakiet skal helst vinde, men kan formentlig nøjes med uafgjort og stadig gå videre, mens England vil være stensikre på avancement med bare ét point. Englænderne vil dog nok foretrække at slutte over Wales i puljen, hvilket kræver tre point i tilfælde af at Wales slår Rusland i det andet opgør.

For de bedste odds på Slovakiet vs England anbefaler vi bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

Hos bet365 er England favoritter til odds 1.75, men slovakkerne har gjort det fornuftigt ved EM, og kan måske drille Wayne Rooney og Co. i dette opgør. Slovakiet giver odds 6.00 for en sejr, og her er det måske værd at huske på, at Slovakiet besejrede Rusland i sikker stil med 2-1 i den seneste kamp. Uafgjort vil sikre avancement for England, og formentlig også for Slovakiet, og uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Herunder finder du flere udvalgte odds på Slovakiet vs England, samt vores optakt til kampen med målscorer-odds på vores favoritter til at score mål i kampen.

Indlæser..

 

Stillingen i Gruppe B

stillingen_gruppe_b_20062016

 

Optakt: Slovakiet vs England

SlovakietI denne optakt til Slovakiet vs England lægger vi fra land med et kig på slovakkerne, som bestemt ikke var udnævnt som en af favoritterne til at vinde Gruppe B, men nu alligevel har chancen efter to gode kampe mod Wales og Rusland.

Marek Hamsik har været holdets stjerne og den store kreatør på den slovakiske midtbane, og han blev også afgørende i 2-1 sejren over Rusland med målet til 2-0 for Slovakiet.

Hamsik gør det dog ikke alene for Slovakiet, som i kampene mod Wales og Rusland også har stået godt i forsvaret, og særligt mod Rusland lykkedes det slovakkerne at holde Rusland fra de helt store chancer gennem det meste af kampen, til trods for en 62/38% boldbesiddelse i russisk favør. Den stærke russiske angriber, Dzuyba, havde sine problemer med at tilkæmpe sig de afgørende chancer, og istedet lurede slovakkerne på giftige kontraangreb. Hamsik sendte Weiss helt fri ned af venstre flanke med en fantastisk aflevering, og da Weiss drejede skarpt ind i feltet og efterlod to russiske forsvarsspillere på røv og albuer, var målet helt frit for den 26-årige wing fra Al-Gharafa. Weiss skuffede ikke og sendte Slovakiet på vinderkurs.

13 minutter senere var det så Hamsiks tur til at skrive sig på tavlen med en fantastisk afslutning som sneg sig ind i det fjerne målhjørne via indersiden af træværket. Rusland fik reduceret sent i kampen, men mere kunne det ikke blive til, og nu ser det ud til, at der er gode chancer for at få lov at nyde Marek Hamsik og slovakkerne i EMs knockout-fase. Slovakiet er stensikkert videre med en sejr over England, mens ét point giver dem gode muligheder for avancement som enten 2’er eller 3’er i Gruppe B.

Målscorer-odds hos Slovakiet:

Marek Hamsik er “selvfølgelig” favorit til at score kampens første mål for Slovakiet til odds 10.00. Hamsik kan også spilles til at score når-som-helst til odds 4.33.

Derudover er der et interessant odds 13.00 på Ondrej Duda, som scorede som indskifter for Slovakiet mod Wales, og som derefter fik spilletid fra start mod Rusland. Duda har spillet et godt EM indtil videre, og kan meget vel – sammen med Hamsik – været et rigtigt godt bud på en slovakisk målscorer.  Adam Nemec eller Michal Duris (begge odds 11.00) kan måske fravriste Duda sin plads i startopstillingen, men ovenpå sejren over Rusland, hvor Duda startede på toppen for Slovakiet, tvivler vi på, at træner Jan Kozak ændrer på konstellationen.

 

England kan nøjes med uafgjort, men…

England flagEngland sidder på toppen af gruppen før tredje og sidste runde i gruppespillet, og kan spille sig endegyldigt videre med ét point mod Slovakiet. Vinder Wales samtidigt mod Rusland, vil England dog blive henvist til andenpladsen, og det vil alt andet lige være malurt i bægeret, hvis England slutter efter “lillebror” Wales i puljen – også selvom England slog Wales i det indbyrdes opgør.

Desuden er der fordele ved at snuppe førstepladsen, da det vil resultere i en – på papiret – nemmere modstander i 1/8-finalen.

England spillede en godkendt kamp mod Rusland i EM-åbneren, og var decideret uheldige med at måtte nøjes med ét point. Mod Wales spillede England endnu bedre, og formåede at kæmpe sig tilbage fra 0-1 til 2-1 til trods for ét stk walisisk spillerbus parkeret foran målet. Joe Hart så ikke godt ud, da han droppede Gareth Bales udmærkede frispark i kassen fra små 30 meters afstand, og England viste stort format ved at vende kampen til 2-1 sejr efter pausen.

Premier League-topscoreren Harry Kane blev flået ud i pausen og erstattet med nr. 2 på topscorerlisten i England, Jamie Vardy. Også Raheem Sterling, som spillede en skidt kamp i første halvleg, måtte vige sin plads for Daniel Sturridge. Det skulle vise sig at være et klogt træk af Roy Hodgson, for det blev netop Vardy og Sturridge som afgjorde kampen til Englands fordel med Vardys udligning og Sturridges sene vinder i overtiden. Det har i sandhed været indskifternes EM indtil videre.

England er nu oppe på 11 sejre i deres 14 seneste kampe, hvor det kun er blevet til nederlag til Spanien og Holland i venskabskampe.

Målscorer-odds hos England:

Harry Kane har skuffet for England i de to første kampe, og det ligner at han kan blive bænket fra start mod Slovakiet. Daniel Sturridge, Jamie Vardy, Wayne Rooney og Harry Kane er alle ligestore favoritter til at score først for England. De kan alle fire spilles til odds 5.50 netop nu.

Purunge Marcus Rashford fik de sidste 20 minutter på banen mod Wales – hvor han erstattede Lallana – og han får formentlig spilletid igen mod Slovakiet. Det er tvivlsomt, at han får lov at starte inde, men odds der er odds 6.00 på Rashford til at score første/sidste mål i kampen, så måske er der værdi i et spil på sidste målscorer i kampen på den unge Man United-angriber.

 

Spil på EM-kampene hos bet365.dk >>

 

Slovakiet-England-flag