Borussia Dortmund – Bayern München odds: Hvem vinder Der Klassiker?

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Borussia Dortmund lørdag aften tager imod Bayern München i Der Klassiker. Hjemmeholdet ligger i øjeblikket på andenpladsen, imens det sydtyske storhold er på førstepladsen. Det er dog kun tre point, der skiller de to hold ad, så alt kan ske.

Dortmund er i krise i øjeblikket, da de blot har vundet en af deres seneste seks kampe. I midtugen spillede de 1-1 på hjemmebane imod cypriotiske APOEL, og i sidste weekend tabte de 4-2 på udebane til Hannover 96.

Bayern derimod flyver derudad. Sydtyskerne har vundet deres seneste seks kampe, og spillet er igen begyndt at flyde efter, at Jupp Heynckes afløste Carlo Ancelotti som cheftræner.

Bayern er ikke overraskende bookmakernes favorit til at løbe med sejren. Hos bwin får man odds 2,05 på, at Bayern vinder kampen, imens der er odds 3,10 på Borussia Dortmund. 

Kampen bliver ikke vist på dansk TV, men man kan livestreame den lovligt i høj kvalitet hos bwin.

 

Opret dig hos bwin og se Dortmund - Bayern

 

Optakt: Borussia Dortmund – Bayern München

Borussia Dortmund

Dortmund ansatte før sæsonen Peter Bosz som ny cheftræner. Hollænderen førte i sidste sæson Ajax frem til Europa League-finalen, og forventningerne var naturligvis høje. Dortmund har dog ikke levet op til forventningerne, og godt og vel en tredjedel inde i sæsonen har de allerede udspillet deres rolle i Champions League. Derudover er de allerede bagefter Bayern München i ligaen, og spillet har virkelig haltet på det seneste.

Dortmund er oppe på fem Bundesliga-kampe i træk uden sejr, og i midtugen spillede de blot 1-1 på hjemmebane imod APOEL i Champions League. Dermed har de blot to point efter de første fire gruppespilskampe, og de kan ikke længere gå videre til ottendedelsfinalerne. Klubbens hjemmebane, Signal Iduna Park, er derudover ikke længere en fæstning, og modstanderholdene rejser nu til Dortmund med troen på sejr.

Dortmund spillede ellers en god kamp imod APOEL, men de manglede simpelthen skarphed. De sort-gule havde i alt 29 afslutninger i løbet af kampen, og de havde bolden i hele 77,5 % af kampen. Dette blev dog ikke omsat til mål, hvorfor de for anden kamp i træk måtte nøjes med uafgjort imod cyprioterne.

Til kampen imod Bayern må dortmund må undvære skadede Erik Durm, Marco Reus, Sebastian Rode og Lukasz Piszczek. Derudover er Dan-Axel Zagadou i karantæne. Venstreback Marcel Schmelzer sad over i midtugens kamp, men forventes at starte imod Bayern. Derudover forventes det, at spanske Marc Bartra starter på højrebacken i Piszczeks fravær.

 

Bayern München

Den sydtyske storklub erstattede for nylig Carlo Ancelotti med klublegenden Jupp Heynckes. 72-årige Heynckes stod senest i spidsen for Bayern i mellem 2011 og 2013, hvor han blandt andet vandt Champions League. Under Heynckes kyndige hånd er Bayern igen blevet et velspillende fodboldhold, og de har været yderst solide i deres seneste kampe.

Bayern har vundet deres seneste seks kampe i alle turneringer, og de har både sikret avancement fra Champions League samt slået RB Leipzig ud af den tyske pokalturnering. Det er tydeligt, at spillelysten er tilbage hos spillerne, og Heynckes-effekten har altså været markant.

Kampen imod Dortmund bliver dog den første rigtig store test for den nye cheftræner, og det bliver interessant at se, hvordan han griber den an. I midtugens Champions League-kamp imod Celtic sparrede han både Mats Hummels, Joshua Kimmich og Thiago Alcantara, og de bør derfor være friske og klar til Dortmund-kampen. Derudover vender Robert Lewandowski tilbage fra en mindre skade, og Bayern kan igen regne med topscoreren.

Bayern må til gengæld stadig undvære Juan Bernat samt nøglespillerne Manuel Neuer, Thomas Müller og Franck Ribéry.

 

Livestream kampen hos bwin

Der er desværre ingen danske TV-kanaler, der viser Bundesliga-fodbold. Det er der heldigvis råd for, da man kan streame kampen både gratis og lovligt hos bwin. Bookmakeren har nemlig sikret sig rettighederne til samtlige Bundesliga-kampe. Derfor kan man også se danskerbraget mellem Jannik Vestergaards Borussia Mönchengladbach og Mainz 05 og Viktor Fischer.

Alt man skal gøre for at blive forkælet med Bundesliga-fodbold er at oprette en konto hos bwin og sætte penge ind. Når man foretager sit første indskud, kan man i øvrigt udnytte deres store velkomstbonus. bwin fordobler ens første indskud med op til 1.000 kroner, hvilket vil sige, at sætter man for eksempel 750 kroner ind, så starter man med hele 1.500 kroner på spilkontoen. En del af disse kan man for eksempel bruge på at livebette på Der Klassiker.

Læs vores anmeldelse af bwin her.

 

Opret dig hos bwin og stream Bundesliga lovligt

 

Spilforslag

Dortmund er i håbløs form for tiden, og de kan se frem til en svær kamp imod et genfødt Bayern-mandskab. Heynckes’ tropper har gjort det solidt på det seneste, og flere af nøglespillerne blev hvilet i midtugen. Dortmund-spillerne derimod spillede sig helt ud imod APOEL, hvor de desperat jagtede en sejr indtil det allersidste.

Dortmund har blot vundet to af de seneste otte opgør imod Bayern München, og de er hårdt plaget af skader. Det hører også med til historien, at Bayern blot har tabt tre af deres seneste 32 udekampe i Bundesligaen. Dortmund derimod har lukket mindst to mål ind i deres seneste tre ligakampe.

Dette bliver en intens kamp, men vi kan ikke komme udenom at anbefale et spil på Bayern. Hos bwin får man odds 2,05 på sydtyskerne, hvilket indeholder flot værdi.

 

Spil på Bayern-sejr hos bwin