DBU Pokalen: Odds på Brøndby vs FCK

Indlæser..

Onsdag aften skal årets første finalist i DBU Pokalen findes på Brøndby Stadion, når der er semifinale-returopgør mellem Brøndby og FCK. Det første opgør i Parken sluttede 1-1, og Brøndby har derfor fordel af et vigtigt udebanemål forud for returopgøret.

bet365 er klar med odds på Brøndby vs FCK i DBU Pokalen, og her tilbyder bookmakeren odds 3.20 på Brøndby, mens der er odds 2.25 på FCK. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Der er kickoff på Brøndby Stadion onsdag kl. 20.00, og kampen kan ses direkte på 3+. Herunder kan du se flere odds fra bet365 på Brøndby vs FC København hos bet365, og læse vores optakt til det store pokal- og lokalbrag.

 

Odds på BIF vs FCK på bet365.dk >>

– Få også 1.000 DKK i bonus som ny kunde

 

Indlæser..

 

Kan Brøndby gøre arbejdet færdig på hjemmebanen?

I det første opgør i Parken var FCK på forhånd udråbt til gigantiske favoritter, men opgøret blev tættere end bookmakerne tilsyneladende havde forventet. I vores optakt til FCK vs BIF forudså vi et uafgjort resultat, og det blev også udfaldet af kampen. Dermed er spændingen intakt før returopgøret, hvor Brøndby skal forsøge at gøre arbejdet færdigt på hjemmebane.

Dette bliver det tredje opgør mellem de to store københavner-klubber indenfor bare en uge, for Brøndby og FCK mødtes også i weekenden i Superliga-regi, hvor FCK sejrede med 2-0. Nicolai Jørgensen stod for begge træffere i kampen, som FCK i øvrigt vandt fortjent. 11-3 til FCK i afslutninger mod mål fortæller historien om et overlegent FCK-mandskab, men nu venter der formentlig en helt anden kamp på Brøndby Stadion, hvor Brøndby er ubesejrede i 2016.

I Superligaen har BIF spillet fire hjemmekampe i år, og her er det blevet til tre 1-0 sejre over Hobro, Randers og OB samt en enkelt 0-0-løsning mod Esbjerg. Bemærkelsesværdigt er det altså, at Brøndby ikke har lukket et eneste mål ind på hjemmebane i år, og Auri Skabalius synes at have fået godt styr på Brøndby-defensiven ført an af Daniel Agger, Jesper Juelsgård og Martin Ørnskov i det centrale forsvar.

Det stærke forsvar bliver også nøglen til succes for Brøndby i dette opgør, og Brøndby-profilen Thomas Kahlenberg er tilfreds med udgangspunktet efter første kamp i Parken.

“Når kampen begynder, er det os, der er videre. Jeg forventer mig en hård kamp, men en kamp hvor man kan se, vi er klar til at give alt for at komme i finalen. Det kunne være stort at spille os finalen på hjemmebane mod FC København”, siger Thomas Kahlenberg til brondby.com og fortsætter:

“Det handler tit om dagsformen, og vi har som sagt et godt udgangspunkt. Vi er oppe mod et dygtigt hold, men også et hold vi har et godt tag på på hjemmebane”, siger Brøndbys anfører som ser frem til at have opbakningen fra Sydsiden i ryggen i kampen.

“Vi håber på stor opbakning i morgen. Det bliver en fed kulisse, og vi glæder os til at vide dem, at vi vil gøre alt for at komme i finalen”, siger Kahlenberg.

Spilforslaget

Selvom FCK ligger lunt i svinget til at sikre sig det danske mesterskab i år, er det ikke just nogen synderligt imponerende udebanestatistik Løverne kan fremlægge netop nu. 11 Superliga-kampe på udebane er det blevet til i sæsonen, og her er FCK 4-4-3 med en målscore på 9-8. Sølle 9 mål på udebane i 11 kampe vidner ikke om overlegenhed på fremmed græs, og mod defensivt stærke Brøndby, lugter det ikke just af mange mål fra FCK’erne i dette opgør.

Vi tror mest på Brøndby i dette opgør, men da vi vurderer der er forholdsvis stor chance for uafgjort efter 90 minutter, vælger vi varianten “Draw-no-bet”, hvor indsatsen tilbagebetales i tilfælde af uafgjort.

Vi spiller Brøndby (DNB) til odds 2.10 hos bet365.

 

Odds på BIF vs FCK i DBU Pokalen >>

 

bet365-580x330