Danske Spil: Tips 13-VM Special

Du ved naturligvis lige præcis, hvor krydserne skal sættes til VM 2022-kampene! Du kan nu spille på Danske Spils VM special Tips 13 med en milliongaranti til en enlig 13´er. Så hvis du er heldig og skarp med dine VM-tips, så kan du score en million kr. hos Danske Spil.

Spil Tips 13 hos Danske Spil

Sådan spiller du Tips 13 – VM Special

Når du vil spille Tips, skal du i første omgang gøre op med dig selv, om du vil spille enkeltrækker eller et tips-system med flere rækker.
Med enkeltrækker vælger du ét 1X2-resultat for tipskuponens kampe, mens du med tipssystemerne har mulighed for at halv- eller helgardere kampe alt efter dit valgte system.

Danske Spils Tips 13 VM Special

Halvgardering

  • For at øge dine chancer for at ramme 13 rigtige kan du benytte dig af halvgarderinger på din kupon. Halv-gardering betyder, at du kan vælge to udfald i en given kamp i stedet for ét. F.eks. hvis Manchester United spiller mod Brentford, så vælger du enten – 1X, 12 og X2, du har altså to udfald på din side, hvilket giver en større chance for, at du rammer rigtigt.

Helgardering

  • For at øge dine chancer for at ramme 13 rigtige kan du benytte dig af helgarderinger på din kupon. Helgardering betyder, at du vælger alle tre udfald på en given kamp.
  • F.eks. hvis Manchester United spiller mod Brentford, så vælger du 1X2, så du har valgt alle de udfald, der kan lade sig gøre. Det koster selvfølgelig lidt at lave en helgardering, da man ikke har ubegrænsede helgarderinger, så man skal vælge de kampe, man er meget usikre på, når man vælger at bruge en helgardering.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan fungerer tips 13?
Tips 13 betyder, at der i alt er samlet 13 kampe på kuponen (normalt fodboldkampe). Man vælger så et system, og de udfald man tror på.

Hvornår skal Tips 13 indleveres?
Der vil blive oplyst på kuponen, hvornår den senest skal indleveres. Ofte er det en halv time, før første kamp går i gang.

Hvad koster en Tips 13’er?
Prisen kan variere alt afhængigt efter hvilket system, du vælger. De billigste varianter er at gå med enkeltrækker, R-systemet eller U-systemet. Her kan du spille for alt imellem 10 kroner til 6.555 kroner, hvis du vælger 11 helgarderinger. Den dyreste version er den matematiske udgave, hvor du kan komme til at betale op til 2.304 kroner.

Hvordan spiller man tips 13?
Med Tips 13 starter du med, at du vælger enten at satse på enkeltrækker eller udvælge et system med halv- og helgarderinger. Dernæst skal man i gang med at vælge sine vindere på kuponen.