Dagens spillere – Ny Shamrock-sejr i CL-kvalen

Kamp: Hibernians – Shamrock Rovers

Spilforslag: Shamrock Rovers vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 12. juli kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er tid til anden kamp i første runde af Champions League-kvalifikationen. Det byder blandt andet på dette møde mellem de maltesiske mestre Hibernians og de irske Shamrock Rovers.

Kampen i Irland endte med en overbevisende sejr. Vi regner da også med, at de booker en plads i næste runde med endnu en sejr, når turen går til Malta.

 

Derfor vinder Shamrock Rovers

Der var som nævnt ingen slinger i valsen, da Shamrock Rovers hjemme på Tallaght Stadium tog imod Hibernians.

Irerne gik til pausen med en 2-0-føring efter scoringer af Ronan Finn og Dylan Watts. Med lidt over ti minutter igen lukkede Rory Gaffney festen med sin scoring til 3-0.

Dermed har man et særdeles godt udgangspunkt inden returkampen på Malta. Hvis Shamrock Rovers vinder kampen, venter et møde med enten Ludogorets eller Sutjeska Niksic. Her ligner det, at det bliver bulgarske Ludogorets, som vandt de holds første møde med 2-0.

Der er dog også andre ting, som taler for en irsk sejr. Den irske liga er stadig i fuld gang, mens den maltesiske er gået på sommerferie. Dermed har Shamrock helt naturligt mere momentum og er længere fremme formmæssigt.

Derudover er de også godt kørende i den irske Premier Division. De har vundet deres sidste tre kampe på stribe mod henholdsvis Bohemians, St. Patrick’s Athletic og senest Finn Harps. Det gør, at de indtager førstepladsen og er hele ti point foran Dundalk FC på andenpladsen.

Hibernians store nederlag i første kamp gør, at de sandsynligvis bliver nødt til at satse på et tidspunkt. Det regner vi med, at Shamrock Rovers er gode nok til at udnytte. Derfor siger vi, at de ender med at vinde kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Shamrock Rovers vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.