Dagens spilforslag og odds: Kamil kanonerer kuglen i kassen

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Midtjylland – Brøndby IF
Spilforslag: Kamil Wilczek scorer i kampen
Odds: 3,10
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Wilczek scorer hos Danske Spil

 

De danske fra FC Midtjylland ligger forsat på førstepladsen i Superligaen, da det er blevet til hele 28 point i deres første 13 opgør. Nu kommer Brøndby IF så forbi MCH Arena, og vi forventer et brag af en kamp. Selvom de blå-gule fra Vestegnen har skuffet igennem længere tid, så er Kamil Wilczek stadig totalt vild og ustyrlig. Den polske bomber har scoret ti mål indtil videre, og han kunne sagtens komme på scoringstavlen igen i aften. Særligt fordi han ikke fik netmaskerne til at blafre mod OB i mandags.

 

Kamil er vild

Kamil Wilczek har virkelig gang i en vanvittig Superliga-sæson. Allerede i første spillerunde mod Randers FC på fremmed græs var han på pletten. Det samme var tilfældet i det efterfølgende 1-1-opgør med Vejle på eget græs. Han kom godt nok ikke på tavlen mod Hobro på DS Arena, men det gjorde han mod FC Nordsjælland på Vilfort Park i fjerde spillerunde. Hverken mod FC København ellers Esbjerg fB fik han noteret sig for en scoring, men en enkelt assist blev det da til. Han var til gengæld kold og kynisk mod Vendsyssel FF. Her garnede han nemlig to gange i kamp nummer syv af sæsonen.

Indtil videre var hans bedste stime fra runde ni til tolv, hvor han lavede intet mindre end fem mål i fire opgør mod henholdsvis SønderjyskE, AGF, AC Horsens og AaB. Det kan godt være, at midtjyderne har den bedste defensiv i ligaen, men vi tror stadig ikke på, at de kan sætte en stopper for den brandvarme polak. Resultatet tør vi ikke spå om, men vi føler os rimelig overbevist om at Superligaens topscorer udbygger sin føring og laver sit sæsonmål nummer elleve på MCH Arena i Herning.

Derfor anbefaler vi at spille på, Kamil Wilczek scorer i kampen til odds 3,10 hos Danske Spil.

 

Odds på Wilczek scorer hos Danske Spil

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift