Dagens spilforslag – Målfattig kamp i Bremen

Kamp: Werder Bremen-Frankfurt

Spilforslag: Der kommer under 2,5 mål i kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 3. juni kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Werder Bremen fik en mareridtstart på denne fase af Bundesligaen. De er dog kommet ganske fint efter det i løbet af de seneste par kampe. Her er det især forsvaret, som har imponeret med nul mål indkasseret i de seneste tre kampe. Frankfurt lagde ud med et par svære kampe, men også de lader til at have fået styr på tingene. Vi regner med, at det bliver en kamp med relativt få mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

Efter Bundesligaens ufrivillige pause lagde lagde Werder Bremen ud med et 1-4-nederlag hjemme mod Bayer Leverkusen. Siden da har Werder Bremen dog været i forrygende form. De lagde ud med en 1-0-sejr mod Freiburg, som har haft en fremragende sæson indtil videre. Herefter fulgte et imponerende 0-0-resultat mod topholdet Borussia Mönchengladbach. I seneste kamp blev det til en 1-0-sejr mod formsvage Schalke 04. Det er som nævnt tre kampe i streg hvor man har holdt modstanderen fra fadet. Samtidig er de dog ikke selv alt for gode til at socre mål. De har kun lavet to mål eller flere ni gange i denne sæson og med 30 mål fra 28 kampe er de det mindst scorende hold i ligaen.

Frankfurt havde oddsene imod sig i deres to første kampe i denne slutfase af Bundesligaen. Her var der nemlig kampe mod Borussia Mönchengladbach og Bayern München på programmet. De resulterede i nederlag på henholdsvis 3-1 og 5-2. I den efterfølgende kamp blev det til et 3-3-resultat mod Freiburg. I seneste kamp slog Frankfurt Wolfsburg med 2-1. Det har med andre ord været en meget blandet start for Frankfurt.

Vi tror, at det formsærke Werder Bremen forsvar får endnu en god kamp mod et Frankfurt mandskab, som det som vist er lidt svært at vide, hvor man har.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der kommer under 2,5 mål i kampen mellem Werder Bremen og Frankfurt. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette resultat.