Kamp: Vuelta a España – 13. etape

Spilforslag: Aleksandr Vlasov slutter foran Alejandro Valverde

Odds: 1,61

Spilstop: 3. november kl. 13:45

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er blot én enkeltstart i dette års Vuelta. Den på 13. etape, som samtidig er første etape i løbets sidste uge. Her skal rytterne ud på 33,7 kilometer fra Muros til Mirador de Ézaro. Enkeltstarten er helt flad frem til de sidste 1,8 kilometer. Her rammer rytterne nemlig kategori 3-stigningen Mirador de Ézaro. Længden er til at tale med, men den gennemsnitlige stigningsprocent ligger på 14,8.

Det er selvsagt en etape, som bliver ret så vigtig for klassementet. To af de ryttere som kæmper om de samme placeringer i dette er Astanas Aleksandr Vlasov og Movistar-veteranen Alejandro Valverde. Her har vi størst tiltro til, at den unge russer Vlasov brænder en god enkeltstart af.

 

Derfor slår Vlasov Valverde

Den 24-årige Vlasov fik en katastrofal start på løbet, da han tabte fire minutter og 31 sekunder på første etape. Det faktum, at han efter 12 etaper blot er yderligere to minutter og ti sekunder efter løbets førerende rytter, Richard Carapaz, vidner om, hvor godt han har kørt.

Vlasov imponerede især på etapen til Angliru, hvor han sluttede på andenpladsen ti sekunder efter Hugh Carthy, men sammen med Enric Mas og Richard Carapaz og ti sekunder foran Primoz Roglic. Valverde har kæmpet lidt med det i bjergene og sluttede da også to minutter og 38 sekunder efter Vlasov.

Ser man på de to rytteres enkelstartsevner, så har Valverde tidligere gjort det godt i den disciplin. Det er dog som om, at alderen endelig har indhentet spanien. I dette års Tour de France skulle Valverde forsvare sin top ti placering inden løbets enkeltstart. Her endte man dog med at blive sat til vægs af Damiano Caruso, som tog omkring fire minutter på Valverde.

Vi regner derfor med, at Vlasovs åbenlyse gode form kommer til at blive nok til at sørge for, at han slår Valverde på denne enkeltstart.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Aleksandr Vlasov kommer i mål før Alejandro Valverde på 13. etape af  Vueltaen. Hos Bet365 får man odds 1,61 på dette væddemål.