Kamp: Villarreal – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,73

Spilstop: 3. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpools mulighed for at lave the quadruple lever fortsat i bedste velgående. Man sikrede sig et glimrende udgangspunkt for at nå finalen i Champions League, da det blev til en 2-0-sejr i første opgør mod Villarreal.

Nu gælder det så returopgøret i Spanien, hvor billetten til finalen skal sikres. Baseret på det første opgør mellem de to klubber er Liverpool da også tårnhøje favoritter til at spille sig videre.

Villarreal var forståeligt nok meget defensivt orienterede på Anfield. Det bliver de dog tvunget til at lave om på i løbet af denne kamp, hvilket bør skabe muligheder for Liverpool. Vi regner med, at the Reds vinder kampen.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Liverpool ligner nærmest et hold på autopilot. Ser man på alle turneringer, så var det kun returkampen mod Inter i ottendedelsfinalerne, som man har tabt i løbet af 2022.

I seneste spillerunde af Premier League blev det til en 1-0-sejr i en svær udebanekamp mod Newcastle. Her var Naby Keïta manden bag kampens enlige scoring.

Mohamed Salah, Fabinho, Trent Alexander-Arnold og Thiago startede alle kampen på bænken. Liverpool har spillet tæt på maksimalt antal kampe i denne sæson, så det er naturligt, at der må spares lidt på kræfterne. Alexander-Arnold så hele kampen fra bænken, mens de tre øvrige blev skiftet ind for at køre sejren hjem.

Nu gælder det så en tur til La Cerámica. De spanske værter har haft en knap så god optakt til dette opgør. Villarreal tabte i weekenden nemlig med 1-2 til bundholdet Deportivo Alavés.

Spanierne skal virkelig hive noget stort op af hatten, hvis de skal videre til finalen. De kræver selvsagt minimum en sejr på to mål efter ordinær spilletid at tvinge kampen ud i forlænget spilletid.

Derfor kan de formentlig ikke slippe afsted med at være helt så defensive som i første opgør. Det er naturligvis noget, som Liverpool kan udnytte med deres hurtige omstillinger.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,73 på dette.