Dagens spilforslag – Atlético kører mesterskabet hjem

Kamp: Real Valladolid – Atlético Madrid

Spilforslag: Atlético Madrid vinder kampen med mindst to mål (Atlético Madrid -1)

Odds: 2,00

Spilstop: 22. maj kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er lagt op til en hæsblæsende afslutning på La Liga. Inden sidste spilledag ligger det nemlig fast, at mesterskabet ender i Madrid. Spørgsmålet er dog, om det bliver Atlético eller Real, som løber med det.

Inden sidste runde er situationen den, at Atlético Madrid er to point foran Real Madrid. Real Madrid møder Villarreal på hjemmebane, mens bysbørnene Atlético møder nedrykningstruede Real Valladolid på udebane.

Begge holds modstandere har noget at spille for. Villarreal kan med tre point potentielt hoppe fra syvende- til femtepladsen. Valladolid skal bruge en sejr, hvis de skal redde sig endnu en sæson i La Liga.

 

Derfor vinder Atlético Madrid med mindst to mål

Det så i løbet foråret ud til, at Atlético Madrid var på vej til at sætte et eller tilsyneladende sikkert mesterskab over styr. De har dog fået gang i den igen med 13 af 15 mulige point fra de sidste fem kampe.

Senest er det blevet til 2-1-sejre mod Real Sociedad og Osasuna. Kampen mod Osasuna blev en dramatisk affære, da man kom bagud med 1-0 efter 75. Scoringer af Renan Lodi og Luis Suárez fik dog sikrede dog den uhyre vigtige sejr.

Atlético ved inden kampen mod Valladolid, at de SKAL have en sejr for at kunne vide sig sikre. Årsagen er, at man i Spanien vægter indbyrdes kampe højere end målscorer. Her er Real bedre end Atlético. Det vil sige, at tre point til Real og alt andet end en sejr til Atlético sender mesterskabet til Real Madrid.

Atlético bør dog have glimrende muligheder for at sikre sig titlen mod et uhyggeligt formsvagt Valladolid-mandskab. Los Pucelanos har nemlig ikke vundet deres seneste 11 La Liga-kampe i streg. Man har tabt de seneste tre kampe mod Valencia, Villarreal og Real Sociedad med henholdsvis 0-3, 0-2 og 1-4.

Vi mener, at der er gode muligheder for, at dette bliver endnu et klart nederlag til Valladolid, hvilket vil sende dem en tur ned i Segunda División.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Atlético Madrid slår Real Valladolid med mindst to mål (Atlético Madrid -1). Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.