Dagens spilforslag – United går videre i FA Cuppen

Kamp: Manchester United – Liverpool

Spilforslag: Manchester United går videre

Odds: 1,86

Spilstop: 24. januar kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

For anden gang på blot en uge skal Manchester United og Liverpool krydse klinger. Sidst endte det med en 0-0-kamp, men da dette er en FA Cup-kamp, skal der som bekendt findes en vinder.

Liverpool er i en formmæssig krise og har ikke scoret i deres sidste fem Premier League-kampe på stribe. Det er naturligvis ikke det bedste udgangspunkt, når man møder et Manchester United-hold, som fører Premier League og rider på en bølge af selvtillid.

Vi regner derfor med, at det bliver Manchester United, som går videre til femte runde. Som vi så i sidste weekend er det dog tæt mellem holdene, så vi nøjes med at sige, at United kvalificerer sig, så er man nemlig dækket ind, hvis kampen skal i forlænge spilletid eller straffesparkskonkurrence.

 

Derfor kvalificerer United sig til næste runde

Manchester United har ikke tabt deres seneste 12 kampe i Premier League. Her har man hentet 30 af 36 mulige point. Senest blev det som bekendt til 0-0 ude på Liverpool. Runden forinden fik man en vigtig 2-1-sejr mod et formstærkt Aston Villa-hold.

Hos rivalerne fra Liverpool står det ikke helt så godt til. The Reds har blot hentet tre point i deres sidste fem ligakampe og er dalet helt ned på femtepladsen. Trods massive skadesproblemer i defensiven har det faktisk været offensiven, som har skuffet. Liverpool har nemlig blot præsteret at score ét sølle mål i disse fem kampe. Her man vel at mærke mødt hold som West Bromwich, Newcastle og Burnley, som alle ligger i den tunge ende af tabellen.

Klopp var efter sidste spillerunde ude at ytre sin utilfredshed med det tætpakkede kampprogram, så spørgsmålet er, hvilket Liverpool-hold vi får at se. United har derimod ikke de store skadesproblemer. Det får os til at pege på United som holdet, der kan indløse billet til femte runde.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United kvalificerer sig til næste runde. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.