Dagens spilforslag – Spurs med sejr mod Stoke

Kamp: Stoke City – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Tottenham Hotspur vinder kampen

Odds: 1,54

Spilstop: 23. december kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Tottenham har som bekendt spillet sig videre i Europa League. Nu gælder det så Liga Cuppen, hvor Stoke City fra the Championship venter. Tottenham er på jagt efter klubbens første trofæ siden man tilbage i 2007/08 vandt netop Liga Cuppen.

I form af Stoke har man selvsagt ikke fået den værst tænkelige modstander i kvartfinalerne. Stoke må dog ikke undervurderes, da de eller har slået Premier League-holdene Wolverhampton og Aston Villa ud. Vi regner dog med, at Mourinhos tropper bliver for stor en mundfuld for the Potters.

 

Derfor vinder Spurs kampen

Efter nederlag til Liverpool og Leicester i Premier League er Tottenham dalet fra første til femtepladsen. Derfor er det særdeles vigtigt, at man få et godt resultat i Stoke og sikrer den videre deltagelse i Liga Cuppen, så man kan få det trofæ, som fansene har hungret efter i mere end et årti.

På grund af deltagelsen i Europa League er dette blot Spurs’ anden kamp i Liga Cuppen. I sidste runde slog man Chelsea ud efter straffesparkskonkurrence. Dengang kom Pierre Emile-Højbjerg, Lucas Moura og Harry Kane ind fra bænken.

Europa League er som bekendt på vinterpause, så der er ingen grund til at tro, at Spurs ikke igen skulle vælge at komme med et slagkraftigt mandskab, når det går løs på bet365 Stadium i Stoke.

Stoke har ramt en fornuftig periode med blot ét nederlag i de sidste syv Championship-kampe. Her er det desuden værd at bemærke, at man blot har lukket to mål ind og selv scoret fire. Stokes kampe er dermed ikke blandt de mest målrige. Den statistik viser også, at de er uhyre svære at spille imod, hvor de kommer foran. Det har Wolves og Villa som nævnt allerede måtte sande tidligere i Liga Cuppen.

Omvendt betyder Stokes lave antal scorede mål også, at de med stor sandsynlighed vil komme i store problemer, hvis Tottenham skulle komme foran. Vi regner med, at Spurs-holdets offensive kvaliteter er tilstrækkelige til at få dirket Stoke-forsvaret op.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur slår Stoke City. Hos Onside Betting får man odds 1,54 på dette væddemål.