Dagens spilforslag – Underholdende London-opgør i vente i Liga Cuppen

Kamp: Tottenham Hotspur – Brentford

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 5. januar kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Nu skal finalisterne i denne sæsons Liga Cup findes. Førhen blev dette afgjort over to kampe, men det er ikke tilfældet i denne sæson. Her skal pokalturneringens semifinaler nemlig afgøres over en kamp. Den første af disse kommer til at stå mellem London-klubberne Tottenham og Brentford fra henholdsvis Premier League og the Championship.

Her kan man med rette forvente at få en del danskere at se. Spurs har naturligvis Pierre-Emil Højbjerg, som kan komme i spil. Brentford trænes af Thomas Frank og har desuden en stribe danske spillere på holdkortet. Vi regner med, at denne kamp bliver en underholdende affære, hvor vi får mindst tre mål at se.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Det får naturligvis betydning for holdenes taktikker, at der ikke længere er noget returopgør i semifinalerne. Det betyder, at man vil blive tvunget til at satse, hvis man skulle komme bagud. Spurs viste senest mod Leeds, hvor gode de er til at straffe deres modstandere, når de først er kommet foran.

Spurs har på grund af deres deltagelse i Europa League blot skulle spille to kampe for at nå denne semifinale. Her har man slået Chelsea i straffesparkskonkurrence og senest Stoke med 3-1 på udebane.

Det er værd at notere sig, at Spurs havde folk som Harry Kane, Pierre-Emile Højbjerg, Harry Winks og Eric Dier med mod Stoke til trods for, at kampen lå midt i det travle juleprogram. Det siger en del om, hvor højt Spurs prioriterer at vinde Liga Cuppen.

Efter en lidt skuffende start i den næstbedste række har Brentford været flyvende de sidste par måneder. Man skal helt tilbage til 24. oktober for at finde Franks troppers sidste nederlag. Derfor er man naturligvis godt med i toppen. Dette er Brentfords første semifinale i en af pokalturneringerne, så de statser naturligvis også hele butikken på at gå videre.

Alle disse faktorer tror vi kommer til at bidrage til, at vi får en underholdende kamp at se, hvori der scores mindst tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Tottenham Hotspur og Brentford. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette væddemål.