Kamp: Spanien – Sverige

Spilforslag: Begge hold scorer? Nej

Odds: 1,60

Spilstop: 14. november kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til en dramatisk aften på La Cartuja i Sevilla, når Sverige kommer på besøg. Det er nemlig til sidste spillerunde af den europæiske VM-kvalifikations gruppespil.

Sverige snublede i sidste runde mod Georgien, så nu er de et point efter spanierne. Dermed er kravet til Sverige altså, at man skal have tre point i denne kamp, hvis man skal undgå playoff-kampene.

Det mener vi let kan vise sig at være opskriften på en ganske målfattig kamp, hvor vi da også regner med, at det ikke kommer til at lykkes begge mandskaber at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold ikke i kampen

Som nævnt blev torsdagens kamp mod Georgien en gigantisk fiasko for Sverige. De kunne med en sejr have bibeholdt deres forspring på to point til Spanien.

Katastrofen indtraf, da hjemmeholdets Khvicha Kvaratskhelia scorede efter lidt over en times spil. Den bedrift gentog han et kvarter senere, da han fordoblede den georgiske føring.

Sverige nåede op på otte skud på mål men var altså for ineffektive til at passere Giorgi Loria i Georgiens mål. Man havde ellers Zlatan Ibrahimovic med hele kampe.

Offensivt stærke kan man heller ikke beskylde Spanien for at være i deres kamp mod Grækenland. Spanien fik dog scoret ved Pablo Sarabia på straffespark.

Spanien havde i løbet af kampen blot to skud på mål. Til gengæld fik de begrænset grækerne til et enkelt skud på Unai Simón. De skal bruge mere af samme skuffe mod svenskerne.

Sverige hører ikke til blandt de bedste, når det kommer til at skabe chancer, så vi mener, at Spaniens chancer for at holde dem fra fadet bør være gode.

Hvis det skulle lykkes Sverige at komme foran, vil det naturligvis medføre, at Spanien vil være under gevaldigt pres, mens Sverige vil forsvare sig det bedste, de kan. Det kan også medføre, at Sverige men ikke Spanien får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer ikke i kampen mellem Spanien og Sverige. Hos Marathonbet får man odds 1,60 på dette.