Kamp: Seattle Sounders – Sporting Kansas City

Spilforslag: Seattle Sounders vinder kampen

Odds: 1,69

Spilstop: 25. juni kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sporting Kansas City kommer på en svær opgave, når de gæster Seattle Sounders. Hjemmeholdet har efter en knap så god start på sæsonen ramt en god periode og er oppe på playoff-pladserne.

Helt så godt ser det ikke ud for Kansas, der er blot ét point fra sidstepladsen i MLS’ Western Conference. Kansas har blot vundet fire af sæsonens 18 kampe.

Vi regner da også med, at de må rejse den lange vej hjem til Kansas med et nederlag i bagagen, mens Seattle kan fortsætte med at kigge opad i tabellen.

 

Derfor vinder Seattle Sounders kampen

Seattle Sounders fik langt fra nogen drømmestart på 2022-sæsonen. De første otte ligakampe bød således på intet mindre end fem nederlag.

Siden da har man dog fået styr på tingene. I de sidste seks kampe er det blevet til 13 point. Dermed er de ikke overraskende blandt de mest formstærke hold i hele MLS.

De sidste tre kampe har budt på sejre over Charlotte FC og Vancouver Whitecaps på henholdsvis 2-1 og 4-0. I disse kampe var det især angriber Raúl Ruidíaz med et mål mod Charlotte og to mod Vancouver.

Seneste kamp var også en hjemmekamp – denne gang mod Western Conferences tophold – Los Angeles FC. Her bragte Albert Rusnák Seattle foran efter en lille times spil. Omkring ti minutter før tid fik LA udlignet ved Cristian Arango. Det point vidner ikke desto mindre om, at Seattle har formatet til at være med i toppen.

Helt det samme kan man ikke sige om Sporting Kansas City. De hentede ganske vist senest tre point i Nashville, men inden da tabte man hjemmekampene mod Vancouver og New England.

Derudover er de det hold i MLS, som har lukket flest mål ind på udebane – hele 21 i 13 udekampe. Vi siger, at de får det svært mod det formstærke Seattle-mandskab.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Seattle Sounders vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,69 på dette.