260x154_bet365Dagens Spilforslag: Champions League. Real Madrid vs Liverpool. Real Madrid -2 asian handicap til odds 2.07 hos bet365.

Det lykkedes heller ikke i 13. kamp for Silkeborg i Superligaen, at hente en sejr. AaB stillede ellers op med en del reserver i truppen, og oddset nåede at falde fra 5 til 3, på Silkeborggenserne. Desværre formåede Silkeborg ikke at udnytte de trætte AaB’ere, og da Andesr K Jacobsen bragte hjemmeholdet i front kort før pausen, var slaget slået for Silkeborg. Kampen endte med en sejr på 2-0 til de danske mestre, men Silkeborg havde absolut intet at gøre i den kamp.

I dag er det atter tid til Champions League. Holdene skal nu spille deres fjerde kamp i gruppespillet, og Liverpool har alvorligt brug for point. Den engelske klub har været noget så tamme i denne sæson, og det gælder især i Champions League, hvor det pt. kun er blevet til en heldig sejr i overtiden.

Nu gælder det Real Madrid på udebane, og senest de mødte Real Madrid, blev det til et knusende nederlag på 0-3. Vi forventer, at scenarioet bliver noget lignende det samme i dag, og derfor vælger vi også at gå med Real Madrid til at vinde med flere scoringer over Liverpool. Vi tror, at Real Madrid vinder med min. samme cifre, som da de gæstede Liverpool, men vi får pengene retur, hvis det kun lykkes dem at vinde med to scoringer.

Dagens Spilforslag er derfor Real Madrid -2 asian handicap til 2.07 hos bet365.