Kamp: Panama – Canada

Spilforslag: Canada vinder kampen

Odds: 2,11

Spilstop: 31. marts kl. 03:05

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Canada har allerede sikret sig kvalificering til dette års VM. Det var canadiernes første kvalificering i 36 år, så der var forståeligt nok stor glæde i den canadiske lejr, da den kom i hus.

Derfor har denne kamp i Panama ikke den store sportslige betydning for Canada. De kan dog med en sejr sikre sig førstepladsen i den nordamerikanske kvalifikation.

Samtidig har Panama intet at spille for. De kan nemlig ikke nå at hente Costa Rica, som ligger på den fjerdeplads, som giver adgang til en playoffkamp mod et hold fra Oceanien.

Vi regner med, at Canada med selvtilliden helt i top kan tage yderligere tre point her på Estadio Rommel Fernández i Panama City.

 

Derfor vinder Canada kampen

Som nævnt sikrede Canada sig i seneste runde en billet til VM 2022 i Qatar. Det skete, da man slog Jamaica i overbevisende stil med hele 4-0.

Her scorede Cyle Larin, Tajon Buchanan, Junior Hoilett for Canada, mens Adrian Mariappa lavede selvmål for Jamaica. Dermed er Canada sikret en plads i top tre.

Nu handler det dog om at sikre førstepladsen i den nordamerikanske del af kvalifikation. Det kræver faktisk blot ét enkelt point mod Panama, mens Canada går selvsagt efter alle tre.

Panamas VM-chancer forduftede i seneste runde, da man i USA endte med at få en lussing på hele 1-5. I kampen forinden havde man også skuffet ved blot at spille uafgjort med bundholdet i gruppen – Honduras.

Det seneste møde mellem disse hold hente med en sejr på 4-1 til Canada, som ved den lejlighed var på hjemmebane. Canada har barre flere store profiler end Panama, og vi regner med endnu en canadisk sejr, når holdene mødes her i Panama City.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Canada vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,11 på dette.