Dagens spilforslag og odds: Wolverhampton vinder over Southampton!

 

Kamp: Wolverhampton vs Southampton

Spilforslag: Wolverhampton vinder kampen

Odds: 1,87

Units: 4/5

Spilstop: 19 oktober kl. 16:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter landsholdspausen skal vi nu atter i gang med kampene i de hjemlige ligaer. I England tager Wolverhampton hjemme imod Southampton, og det er to hold der har to forskellige formkurver. For imens Wolves endelig er kommet i gang, så er Southampton i fuld gang med en skidt stime af nederlag. Det er i tre kampe blevet til lutter nederlag, hvor Bournemouth, Tottenham og Chelsea alle har besejret Southampton.

Før landsholdspausen fik Wolves deres mest imponerende sejr hidtil, da de besejrede de regerende mestre Manchester City. Ikke bare vandt de kampen, men endda på udebane med de flotte cifre 2-0. Det var deres tredje sejr i træk, efter de i runden før slog Watford, samt i midtugen op til kampen vandt deres Europa League kamp. Vi tror Wolves fortsætter den gode form, og vinder mod Southampton. Hos Betfair får du 1,87 for netop dette, og det er mere end godkendt.

 

Derfor får Wolves alle tre point

Defensiven er rigtig solid hos Wolverhampton. Rent faktisk er den så god, at de ikke har lukket et eneste mål ind i deres periode med tre sejre. Det kan meget vel blive en af nøglerne til dagens kamp. For samtidig med at defensiven er en force hos Wolves, mangler Southampton mål i deres offensiv. I de hidtil otte kampe, som Wolves har spillet har de lukket 11 mål ind. Men de har haft to svipsere, hvor der er gået fem og tre mål ind. Hvilket til gengæld så også betyder, at der i de resterende seks kampe blot er gået tre mål ind.

Wolves er kommet flot igen efter en svær sæsonstart. Hvor de virkede påvirkede af de mange Europa League kvalifikationskampe de skulle igennem for, at kvalificere sig til gruppespillet. Der skulle gå hele syv kampe, før de altså fik den første sejr i årets Premier League. Men nu tyder noget på, at de for alvor har fundet rytmen, og et formsvagt Southampton mandskab virker overkommeligt.

Sidste gang de to hold mødtes på Wolverhamptons hjemmebane, endte resultatet 2-0. Det er ikke utænkeligt, at vi får et lignende resultat igen denne gang. Målmand Rui Patricio er begyndt, at vise sig fra sin bedste side og er sikker sidste skanse. Og i offensiven er Jimenez, Traore, Cutrone og Jota alle spillere, som Southampton kan få svært ved at stoppe!

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhampton vinder over Southampton i dagens engelske Premier League opgør, til odds 1,87 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo