Dagens spilforslag og odds: United vinder endelig igen!

Kamp: Manchester United vs Leicester City

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 2,10

Units: 3/5

Spilstop: 14 september kl. 16:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

Ikke siden første runde har Manchester United smagt sejrens sødme, men nu venter lidt af en drømme modstander i Leicester City. De to mandskaber har mødtes hele 11 gange, siden Leicester i 2014 rykkede op i Premier League. Den første kamp var et sandt festfyrværkeri, hvor Leicester vandt med vanvittige 5-3, men siden har United vundet de fleste opgør. Nemlig syv af de resterende 10 opgør er vundet af de røde djævle, og tre er endt med pointdeling.

Leicester er altså gået hen og blevet et af de hold, som United elsker at spille imod. Ikke mindst fordi, at de for det meste kommer afsted med tre point i bagagen. Nu gælder det så endnu en omgang mellem disse to hold, og United vil hungre efter en sejr. United er muligvis uden et par faste startere, men til gengæld har de fået godt gang i unge Daniel James. Waliseren har allerede nettet tre gange, og hos bookmakeren Betfair kan du få odds 2,10, hvis James og United sejrer.

 

Derfor vinder Manchester United kampen

Som skrevet er der lidt ugler i mosen hos United, det har ikke været en drømmestart på sæsonen med fem point i fire kampe. Men mod Leicester kan de vende sæsonen på hovedet, og få den kick start de ønskede. Der er usikkerhed omkring Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Jesse Lingard, Paul Pogba og Luke Shaw, som alle plejer små skader eller sygdom. Det skulle dog ikke overraske, hvis flere af dem bliver spilleklar. Skulle de mod forventning være ukampdygtige, så har United erstatningerne parate. Young spillede i sidste kamp på backen, og kan gøre det igen, imens Pereira er klar til midtbanen.

Rutinerede Mata og midtbanekrigeren Matic er også ved, at være i omdrejninger og det lysner for United mandskabet. Foruden James er også Marcus Rashford for alvor ved, at spille sig ind i varmen hos United. Han spiller stort set fuld tid, og har allerede lavet to mål og vi forventer han snart øger den måltotal.

Den største svaghed på Leicester mandskabet, er Harry Maguire. Han er nemlig henover sommeren skiftet til United, og tørner nu altså ud for Manchester. Kun i første runde mod Wolves, lykkedes det Leicester at lukke af, men ellers har de lukket mål ind i alle kampe siden. Forsvaret kan blive et problem for dem i dag!

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder over Leicester City i eftermiddagens engelske Premier League opgør, til odds 2,10 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo