Dagens spilforslag og odds: Toronto Maple Leafs vinder over New Jersey Devils!

Kamp: New Jersey Devils vs Toronto Maple Leafs

Spilforslag: Toronto Maple Leafs vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,88

Units: 3/5

Spilstop: 28 december kl. 01:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes New Jersey Devils, som hjemme tager imod formstærke Toronto Maple leafs. Udeholdet går benhårdt efter, at cementere sin plads blandt de hold går i playoff. På nuværende tidspunkt er de på en syvendeplads, og trænerskiftet til Sheldon Keefe virker til at have givet den ønskede effekt. Således har Toronto vundet syv af deres seneste otte opgør, og mere imponerende er det at de alle er vundet i ordinær spilletid.

Den indbyrdes statistik er også god imod nattens modstander New Jersey, hvor Toronto har tre sejre i træk. Alle i ordinær spilletid og de seneste to sejre endda på udebane. Selvom Toronto ikke kan påstå, at besidde ligaens bedste defensiv er de altid fantastiske mod Devils. New Jersey har i de seneste fem kampe blot lavet syv mål, hvor Toronto selv har scoret hele 19 mål. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,88 for sejren til Toronto Maple Leafs i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Toronto Maple Leafs kampen i ordinær tid

Toronto er et af de mest scorende mandskaber i Eastern Conference, og har på nuværende tidspunkt scoret vanvittige 133 mål. I deres stribe på fem sejre i træk, har offensiven heller ikke skuffet. Her lyder den mindste sejr således på 4-1, hvilket de vandt med over både Edmonton Oilers og Detroit Red Wings. Den seneste kamp, som blev spillet lige før julepausen var en af de der kampe man ikke ofte ser. Toronto var på hælene inde i tredje periode, inden stjernerne for alvor viste karakter og slog til med fire mål og sikrede en 8-6 sejr.

Toronto har også nogle af ligaens bedste offensive spillere, og kan mønstre to utroligt stærke kæder. Samt de endda også har en af ligaens bedste tredjekæder, hvor Mikheyev har flotte 22 point. De to defensive spillere Barrie og Rielly byder også ind med masser af kvalitet i det offensive, hvor de har henholdsvis 17 og 24 point. Stjernerne på holdet er dog utvivlsomt Matthews og Tavares, og de to centere har imponeret med 43 og 29 point. Matthews er holdets topscorer med vanvittige 24 mål, og spiller i en kæde med Nylander der har 28 point. Nylander havde en skidt sæson sidste år, men har fundet formen i år og giver Toronto en ekstra dimension. Faktum er, at Toronto simpelthen bare har et bedre mandskab, og selv på udebane burde de sikre sig en sejr!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem New Jersey Devils og Toronto Maple Leafs ender med en udebanesejr til Toronto mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,88 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund