Kamp: Liverpool vs Manchester City

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 2,70

Units: 2/5

Spilstop: 10 november kl. 17:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I dag skal vi have endnu et opgør, mellem de to mesterskabsrivaler Liverpool og Manchester City. Mange er af den overbevisning, at en sejr til hjemmeholdet fra Liverpool. Kan hægte City af endegyldigt i kampen om, at vinde årets titel i Premier League i år. Der er da heller ikke meget der taler imod Liverpool, som har vundet imponerende 14 kampe i år. Læg dertil to sejre efter straffesparkskonkurrence, og totalen er oppe på hele 16 sejre. Blot tre gange er Liverpool gået fra banen uden sejr i år, efter nederlag mod Napoli i Champions League.

Samt uafgjort mod Manchester United, og et nederlag i sæsondebuten mod dagens modstander City efter straffesparkskonkurrence. Man kommer ikke udenom, at Liverpool har bygget yderligere på deres allerede høje niveau, fra den flotte sæson sidste år. Holdet virker nærmest uovervindelige, og de formår altid at finde en måde at vinde kampene på i år. Hos Unibet får du 2,70 for sejren, og det er bestemt et skud være at spille på førerholdet Liverpool til at vinde kampen.

 

Derfor får Liverpool alle tre point

Liverpool har efterhånden fundet ud af, hvor kyniske man som tophold skal være hvis man vil vinde titler. Efter 11 kampe i ligaen har Liverpool 31 point, imens City efter samme antal kampe kun har 25 point. Forskellen på de to hold er dog til, at tage og føle på. Fordi selvom Liverpool kun har scoret 25 mål og City har lavet hele 34, så er det Liverpool der sikrer sig sejrene. Defensivt er holdene nogenlunde ens indtil nu, men op til kampen kan City dog være betydeligt svækket. Førstemålmanden Ederson er nemlig tvivlsom, efter han fik en skade i midtugens Champions League kamp. Erstatningen Bravo, er ikke i nærheden af at spille op til samme niveau.

Hos Liverpool har de ikke sådanne problemer, hvor Alisson er tilbage og giver den fuld skrue til både træning og i kampene. Defensiven kan vise sig, at blive dagens store problem for City, som stadig har Laporte skadet. Han er efterhånden blevet en af verdens bedste midterforsvarer, og er altså hårdt savnet i City defensiven. Hos Liverpool har de også en verdensklasse spiller i forsvaret, hvor Virgil van Dijk imponerer kamp efter kamp. Kan defensiven holde stand, kræver det også at trioen med Salah, Firmino og Mane leverer varen. 14 mål i 11 kampe er dog nok til, at Klopp godt kan forvente de gør lige præcis det. Vi tipper Liverpool sejrer, og smadrer Citys drømme om endnu en titel i ligaen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder over Manchester City i dagens engelske Premier League opgør, til odds 2,70 hos bookmakeren Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund