Dagens spilforslag og odds: Thibaut Pinot gør comeback!

amp: Tour de France 2019 – 14. etape

Spilforslag: Thibaut Pinot i top 3 på etapen

Odds: 2,25

Units: 2/5

Spilstop: 20 juli kl.13:45

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter gårsdagens tidskørsel, hvor Thibaut Pinot kørte dårligere end blandt andet Geraint Thomas og Julian Alaphilippe. Er han tilbage i sit rette element i de høje bjergtoppe. Det var forventeligt, at han ville tabe tid til konkurrenterne på tidskørslen, præcis som det er forventet, at Pinot vil være angrebsivrig på dagens etape. På 6. etape viste Pinot, at både formen og benene er hvor de skal være. Han kørte væk fra favoritterne, og kun Thomas og Alaphilippe kunne følge med.

Igen på 8. etape viste Pinot sit høje niveau. Da han sammen med Alaphilippe kørte væk fra favoritterne atter igen, på en kort men stejl og eksplosiv stigning, på hele 7,9% over blot 1,9 kilometer. Pinot blev dog et af ofrene på 10. etape, hvor han var en af mange der blev fanget i sidevinden. Han endte med at tabe næsten to minutter denne dag. Nu er vi dog i favoritterrænet, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at Pinot både har motivationen og kvaliteten. Til at slutte i top 3, og derfor lyder odds 2,25 hos Unibet, som et fantastisk spil!

Derfor slutter Thibaut Pinot i top 3

Lad os starte med, at se på etapens afslutning. Rytterne skal ud på en kort etape, men det gør den slet ikke lettere af den grund. De skal nemlig slutte på det legendariske bjerg Tourmalet, der byder på 19 kilometer med en stigningsprocent på 7,4. Rytterne skal desuden over Col du Soulor, 11,9 kilometer lang og stiger med 7,8%. Dagen er altså guf for de ryttere, som elsker bjergkørsel, og den kategori passer Pinot ind i. Han har vist sig fantastisk kørende i bjergene indtil videre i årets Tour de France, og der er ingen grund til, at tro det vil stoppe i dag. Det virker til, at Pinot er en af de stærkeste, hvis ikke den stærkeste rytter lige pt. når det kommer til bjergkørslen. Så en Pinot i dagens top 3, virker bestemt som en god mulighed.

Konkurrenterne som kan true Pinot på denne etape er Thomas, Bernal, Yates, Quintana og måske danske Fuglsang. Det er de ryttere, som drømmer om at slutte helt i toppen af klassementet når vi når til Paris den 28 juli. Pinot skal dog også holde øje med angrebsivrige ryttere, som Bardet og Landa. Begge ryttere, som kører fantastisk opad stejle bjerge. Ender det i en spurt blandt favoritterne, er Pinot også en af hurtigste. Af disse grunde forventer vi, at Pinot mindst sikrer sig en top 3 på dagens bjergetape!

Dagens spilforslag lyder hermed: Thibaut Pinot slutter i top 3 på 14. etape af årets Tour de France, til odds 2,25 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund