Dagens spilforslag og odds: Tampa Bay vinder over Anaheim!

Kamp: Anaheim Ducks vs Tampa Bay Lightning

Spilforslag: Tampa Bay Lightning vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,95

Units: 3/5

Spilstop: 1 februar kl. 04:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes top og bund, i form af Anaheim Ducks der hjemme tager imod topholdet fra Tampa Bay Lightning. Det er en kamp, hvor Anaheim så sent som for to måneder siden fik en regulær afklapsning på 6-2. Og trods et par skæve resultater i de sidste par kampe, så er Tampa virkelig kommet tilbage på det vindende spor. Senest gik det udover LA Kings, som måtte indkassere et nederlag på 2-4 efter Tampas superkæde dominerede.

Det virker til, at Point, Stamkos og Kucherov nu endelig får lov til at spille permanent sammen. Det er en førstekæde, som intet andet hold i NHL kan matche. Sammenligner man kæden med Anaheims bedste er det tydeligt, at der er en markant forskel i niveau. Hele seks spillere har rent faktisk lavet flere point, end Anaheims bedste spiller. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,95 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Tampa Bay Lightning kampen i ordinær tid

Det tog som skrevet lidt tid, men nu er supertrioen endelig i samme kæde. Som ventet er det Nikita Kucherov der har lavet flest point på holdet. Han har ikke helt ramt det tårnhøje niveau fra sidste sæson, hvor han blev pointtopscorer i hele NHL. Men med 58 point i blot 49 kampe, er han stadig en vanvittig giftig spiller at have på sit hold. Ved siden af Kucherov er Steven Stamkos, som er holdets næstmest scorende med 53 point. De to spillere deler topscorerværdigheden med 22 mål hver, imens Stamkos også har leveret flotte 31 assists.

Sidste man i superkæden er Brayden Point, og selvom han ikke har lavet helt så mange point. Er han med 44 point i 47 kampe, stadig en mand der leverer varen. I Tampas bedste powerplaykæde er det også de tre stjerner, som skal forsøge at lave mål. Derudover er også Alexander Killorn at finde i kæden, og han er godt på vej til at smadre sin tidligere pointrekord. Han har imponerende 40 point i 48 kampe, og det til trods for han ikke altid spiller i en af de to bedste kæder. Som anker i powerplaykæden er svenske Victor Hedman, en regulær assistskonge. Hele 33 af hans 42 point er således assisterende afleveringer, og han har stor andel i at Tampa Bay igen vinder masser af kampe!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Anaheim Ducks og Tampa Bay Lightning ender med en udebanesejr til Tampa mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,95 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund