Dagens spilforslag og odds: Sonderjyske vinder over Horsens!

Kamp: Sonderjyske vs Horsens

Spilforslag: Sonderjyske vinder kampen

Odds: 1,85

Units: 3/5

Spilstop: 13 september kl. 19:00

Bookmaker: Betsafe

 

Følg spilforslaget nu

 

I Superligaen skyder Sonderjyske og Horsens niende spillerunde i gang, ved fredagens opgør. Kampen er en kamp mellem to hold, som frister en tilværelse i midten af Superligaen, hvor en sejr kan bringe dem i top seks. Begge hold har også erhvervet en angriber, på de sidste dage af transfervinduet. Sonderjyske har lejet Artem Dovbyk i FC Midtjylland, imens Horsens har lejet Jannik Pohl hos hollandske Groningen. Pohl var havnet udenfor førstetruppen i Holland, så dette er en glimrende chance for, at vise sig frem.

For Dovbyk har situationen været en smule anderledes, idet han har kæmpet med en skade. Da han endelig var klar igen, havde FCM hentet erstatninger ind og der var ikke plads til den 22-årige angriber mere. Hos Sonderjyske kan han dog få sit gennembrud i Danmark, og han har allerede nettet to gange i pokalen. Sonderjyske har vundet to og stået to uafgjort imod Horsens, i de fire sidste indbyrdes opgør. Hos Betsafe får du odds 1,85, hvis Sonderjyske vinder og det er der en god chance for.

 

Derfor vinder Sonderjyske kampen

Det er to hold som på det seneste har kæmpet en anelse for, at finde vej til netmaskerne. Derfor var det heller ikke overraskende, at begge hold agerede og fik hentet offensive forstærkninger. Dovbyk ligner den spiller af de to, som kan vise sig at være det bedste køb. I de kampe han har fået for FCM, har det været tydeligt han har det ekstra en træner gerne vil have fra sine angribere. Han har helt sikkert tanket en god portion selvtillid, efter sidste uges storsejr på 5-0 i pokalen og er nu i spil til startopstillingen.

Det store problem for Horsens er defensiven, de lukker simpelthen for mange mål ind. Her er det anderledes hos Sonderjyske, som har lukket helt af for modstanderen i tre ud af de sidste fem kampe. Læg dertil Dovbyk, der presser på i offensiven der allerede tæller Lieder, Jakobsen og Rojas. Plus også Albæk der har vist målfarlighed, efter sit sommerskifte. Rilwan Hassan ligger også og lurer, og vil elske at tilføje et mål til sin sæsonstart der har budt på tre assists.

En af Sonderjyskes store stjerner sidder dog på trænerbænken, hvor Glen Riddersholm er træner for holdet. Han har efterhånden skabt et meget solidt hold, som kan bide skeer med de fleste. Han forventer en sejr i aftenens opgør, og vi tror på det lykkedes for Sonderjyske, at indfri Guld-Glens forventninger!

Dagens spilforslag lyder hermed: Sonderjyske vinder over Horsens i aftenens Superligaopgør, til odds 1,85 hos bookmakeren Betsafe.

 

Følg spilforslaget nu