Kamp: Island vs Ungarn (EM 2020 i håndbold)

Spilforslag: Slovenien vinder kampen

Odds: 1,63

Units: 3/5

Spilstop: 17 januar kl. 16:00

Bookmaker: Betfair

 

betfair Sportsbook Følg spilforslaget nu

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I eftermiddag starter næste fase ved 2020 EM-slutrunden i håndbold, hvor Slovenien møder Island i Gruppe 2. Det er to hold, som er i vidt forskellig form og Island virker allerede slidte. Det er ikke unormalt, at se det islandske hold være slidte da de ofte spiller med mange af de samme spillere. Men det er dog usædvanligt, at det er sket så tidligt i en turnering. Især stjernen Aron Palmarsson har set direkte forfærdelig ud, i de sidste to kampe.

Han har tager den dårlige beslutning efter den anden, og uden Islands største stjerne ser det sort ud. Hos Slovenien ser det anderledes godt ud, og i de deres tre sejre har de formået at give stjernerne altafgørende pauser. Det kan komme Slovenien til gode i eftermiddag, når de skal jagte yderligere to point i jagten på semifinalen. Hos bookmakeren Betfair kan du få odds 1,63 for sejren. Hvilket virker højt sat, for det særdeles stærkt spillende slovenske mandskab.

 

Derfor vinder Slovenien kampen

Slovenien har vist sig, som en af turneringens bedste hold indtil videre. For selvom Island fik en flot sejr mod Danmark i første runde, så ved vi nu at det var et svagt dansk mandskab der blev besejret. Mod Ungarn i deres sidste gruppekamp, blev Island offensiven udstillet på det groveste. Hvad værre er, at de nu kommer op imod en endnu bedre defensiv hvor målmand Ferlin spiller på et uhørt højt niveau. Faktisk er han blevet bedre for hver kamp i turneringen. Om nogen kan han være manden, der kan gøre forskellen for slovenerne.

Offensivt har Slovenien også et par spillere, som de fleste hold ville misunde i Dolenec og Janc. De er holdets to mest scorende under turneringen med 14 og 10 mål, imens Dolenec endda også har flotte otte assists. Han er omdrejningspunktet i den slovenske offensiv, og disker op med kreative løsninger mod offensive såvel som defensive forsvarsopstillinger hos modstanderen. En af styrkerne hos Slovenien er bredden, og stabiliteten hos spillerne. De er ikke afhængige af en bestemt spiller, som skal bombe mål ind. I stedet har de flere, der kan lave mange mål hvis spilleren rammer dagen. Sverige blev slået med 21-19, og det er ikke utænkeligt vi får endnu en lavtscorende affære hvor Slovenien trækker det længste strå!

Dagens spilforslag lyder hermed: Dagens kamp imellem Slovenien og Island ender med en sejr til Slovenien under EM-Slutrunden 2020 i håndbold. Hos Betfair får du odds 1,63 for resultatet.

 

betfair Sportsbook Følg spilforslaget nu

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren betfairs officielle logo