Dagens spilforslag og odds: Simon Yates i dagens top 3!

Kamp: Tour de France 2019 – 18. etape

Spilforslag: Simon Yates i top 3 på etapen

Odds: 2,10

Units: 2/5

Spilstop: 25 juli kl.11:25

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Vi er nået til 18. etape i årets Tour de France. Nu begynder det helt store show i bjergene, startende med dagens etape, hvor feltet skal over tre store bjerge. Hos de helt store klassementsryttere, kan dagen i dag dog være den dag, hvor der sker mindst. Det hænger sammen med, at etapen slutter med en nedkørsel, samt at der de efterfølgende to dage afsluttes på bjergtoppe. Det skaber til gengæld muligheder for de ryttere, som ikke ligger til i klassementet, og en af disse ryttere er briten Simon Yates.

Hos bookmakeren Unibet, kan du få et meget flot odds på Yates i dagens top 3. Her giver de 2,10 gange penge tilbage, hvis det altså lykkedes Yates, at vise sin eminente form endnu en gang. Som han allerede har gjort to gange i dette års løb. Således vandt Yates både 12. etape, samt 15. etape. Begge blev vundet efter Yates var gået med i dagens udbrud, og det er da også det vi forventer han gør igen på 18. etape.

 

Derfor kører Simon Yates sig ind i dagens top 3

Simon Yates var efter planen tiltænkt en rolle, som luksushjælper for broderen Adam Yates. Men da det hurtigt i løbet blev tydeligt, at formen ikke var hvor den skulle, for Adam Yates. Fik Simon Yates friheden til, at jagte etapesejre. Her har han så vist sig vanvittig imponerende. Med hele to etapesejre, har han rodet bod på Mitchelton-Scott holdets Tour de France, efter Adam Yates har skuffet. Simon Yates vandt sin første etapesejr på 12. etape, hvor han kom til mål sammen med Bilbao og Mühlberger. Her var han den hurtigste i spurten og fik altså etapesejren.

Selv om den etapesejr var meget imponerende, kan den slet ikke måle sig med hans næste etapesejr på 15. etape. Her var han igen i dagens udbrud, og trods ihærdige forsøg fra Landa og Pinot, holdte han dem bag sig og vandt etapen. Yates kan altså både spurte, køre i bjerge, og måske mere vigtigt, han kan ramme dagens udbrud. Netop dagen i morgen er skræddersyet til de udbrudslystne ryttere, som samtidig gør sig forhåbninger om, at vinde bjergtrøjen. Det kan vise sig, at Yates i sin jagt på et hattrick af etapesejre, samtidig får den ekstra motivation, at køre efter. Vi tror Yates vil afsted, og med hans nuværende niveau, er ikke bare top 3 en mulighed, det er etapesejren også!

Dagens spilforslag lyder hermed: Simon Yates slutter i top 3 på 18. etape af årets Tour de France, til odds 2,10 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund