Dagens spilforslag og odds: Makedonsk udesejr i CL-kvalen

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Sheriff Tiraspol – FK Shkëndija
Spilforslag: 2
Odds: 6,00
Bookmaker: Unibet

 

Spil på Shkëndija-sejr hos Unibet

 

Tirsdag betyder Champions League-kvalifikation. Selvom der kun er tre kampe på programmet i dag, så har vi stadig formået at finde frem til et sindssygt godt odds. FC Sheriff Tiraspol fra Moldova tabte nemlig med 1-0 på udebane til FK Shkëndija fra Makedonien, så der er altså stadig at spille for.  Gæsterne burde kunne gøre arbejdet færdig, da de er i fin form og på papiret har et bedre mandskab end værterne. Derfor synes vi da også, at odds seks på en udesejr er alt for højt til ikke at smide en skilling efter.

 

To sejrsvante mandskaber

Sheriff Tiraspol er rigtig godt kørende i den hjemlige liga. Her har de således vundet ti kampe, spillet tre uafgjort og blot tabt en enkelt med en samlet målscore på 33-7. Det eneste hold som kan følge nogenlunde med er Milsami på andenpladsen. De har skrabet tre point færre sammen end de tredobbelte moldoviske mestre. Der er dog meget stor forskel på at spille Champions League-kvalifikation og banke upåagtede mandskaber såsom Zaria Bălți med 5-1, hvilket de gjorde i deres sidste ligakamp.

Selvom den makedonske liga endnu ikke er startet op, så har Shkëndija stadig masser af selvtillid. De vandt nemlig The Double i sidste sæson. Her hentede de endda intet mindre end 91 point ud af 108 mulige i ligaen. Derudover bankede de FK Pelister Bitola med 3-0 i pokalfinalen. Selvom de vandt med 5-0 på hjemmebane over The New Saints i sidste runde, så kom de stadig i problemer, da det endte med et 0-4-nederlag på udebane. Den slags fejltagelser er der ikke råd til igen, da de kun har en 1-0-føring med til Moldova.

Vi tror, at makedonerne har lært af deres fejltagelser og snupper endnu en smal sejr over Sheriff.

Derfor anbefaler vi at spille på, FK Shkëndija vinder kampen til odds 6,00 hos Unibet.

 

Spil på Shkëndija-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund