Kamp: Los Angeles Kings vs Pittsburgh Penguins

Spilforslag: Pittsburgh Penguins vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 1,90

Units: 3/5

Spilstop: 27 februar kl. 04:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat mødes Los Angeles Kings og Pittsburgh Penguins, og det kunne meget vel være kampen der stopper Pittsburghs mange nederlag. Tre kampe i træk har de nu tabt, først da Toronto slog dem 4-0 og siden fulgte nederlag til Buffalo og Washington. Op til trade deadlinen skete der dog et par spændende aktioner, som betyder Pittsburgh står stærkere end LA Kings. Tyler Toffoli skiftede væk fra Kings, og er nu at finde i Vancouver.

Imens Pittsburgh skippede Kahun til Buffalo, men til gengæld har fået Jason Zucker ind fra Minnesota. Samt den rutinerede Patrick Marleau, der er kommet til fra San Jose Sharks. Kings er dog også i lidt af en formkrise, og det forventes ikke at blive bedre hen mod sæsonslutningen. Sidst de to hold mødtes, skulle der overtid til inden Penguins sikrede sejren. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 1,90 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Pittsburgh Penguins kampen i ordinær tid

Med Toffoli nu i Vancouver har Kings signaleret, at sæsonen er så godt som ovre for deres vedkommende. Imens Pittsburgh sender signaler om det modsatte, og med to forstærkninger går de efter at nå helt til tops. Det store problem for Los Angeles har dog ikke kun været offensiven, hvor kun Detroit er svagere end dem. Defensivt er de sammen med San Jose Sharks de to dårligste hold i hele Western Conference. Hele 203 mål har de lukket ind i blot 63 kampe, og de møder nu i nat et af de hold der har en glimrende offensiv.

De to store stjerner Evgeni Malkin og Sidney Crosby er i fuld gang med, at vise de er netop dette. Malkin har vanvittige 62 point i 47 kampe, imens Crosby også imponerer stort med 41 point i 33 kampe. En af de spillere, som har overrasket flest i denne sæson er dog Bryan Rust. Han har allerede overgået sit tidligere bedste, og med 49 point i 47 kampe er baren sat ufattelig højt. Zucker, McCann, Hornqvist og backen Letang banker også masser af point ind på kontoen, og derudover har Penguins to meget stabile målmænd. Matt Murray og Tristan Jarry har haft tre hårde kampe, men niveauet er ikke til at pille ved. De har vist sig som en superduo, og hvem end der får chancen ved Penguins at de kan stole på manden på kassen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Los Angeles Kings og Pittsburgh Penguins ender med en udebanesejr til Penguins mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 1,90 for resultatet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund