Kamp: Philadelphia Flyers vs Columbus Blue Jackets

Spilforslag: Philadelphia Flyers vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,15

Units: 3/5

Spilstop: 27 oktober kl.01:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I en af nattens NHL kampe, mødes Philadelphia Flyers og Columbus Blue Jackets. Især udeholdet fra Columbus, har haft en rigtig flot sæsonstart og ligger nummer seks i Eastern Conference. Det var ellers forventet, at de ville gå i hård sæson i møde og blive bundhold. De er dog startet fint, og har 12 point efter 10 kampe. Sæsonen er desværre for Columbus stadig ung, og i den kommende periode kan nederlagene begynde at komme.

For selvom Flyers har skuffet en anelse i starte, så er der tegn på at de nu endelig er kommet i gang. Sejre i deres seneste to kampe, over blandt andet topholdet Vegas Golden Knights vidner om at de kan fortsætte stimen. På hjemmebanen har de også allerede tre sejre, samt et enkelt nederlag. De skiftede rundt på kæderne for et kampe siden, og det ligner for alvor de har fundet deres ideal opstilling. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,15 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Philadelphia Flyers kampen i ordinær tid

Vi var kort inde på det i indledningen, og skiftet i kæderne har betydet et mere slagkraftigt Flyers mandskab. Amerikanske James Van Riemsdyk blev i forrige kamp, rykket op i førstekæden. Her spiller han nu sammen med Claude Giroux og Jakub Voracek, og allerede efter to kampe har Flyers fået vendt skuden. To sejre er der kommet ud af skiftet, og for Riemsdyk er der endda også personlig succes med både et mål og en assist. Hvis kan fortsætte det gode spil i nat, så bliver det svært for Columbus, at dæmme op for trioen.

Andenkæden hos Philadelphia har faktisk vist sig, som den stærkeste i år. Og med to kæder som nu kan lave mål, har Philadelphia gode chancer for at vinde kampen. Faktum er nemlig, at selvom Columbus har fået flere point i år, så har de også spillet to flere kampe. Selv med to flere kampe spillede har offensiven ikke imponeret for Blue Jackets. De har scoret 26 mål, imens Flyers allerede står noteret for 25 mål. Også i defensiven er der en markant forskel på de to hold, da Flyers blot har lukket 22 mål ind. Hvor Columbus har måtte hente pucken ud af eget net, hele 32 gange!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Philadelphia Flyers og Columbus Blue Jackets ender med sejr til hjemmeholdet Philadelphia i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,15 for sejren.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund