Dagens spilforslag og odds: Ottawa Senators slår New York Rangers!

Kamp: Ottawa Senators vs New York Rangers

Spilforslag: Ottawa Senators vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,70

Units: 2/5

Spilstop: 23 november kl.01:30

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Ottawa Senators og New York Rangers i en kamp, der kan sende et af holdene mod playoff pladserne. Eastern Conference har været utroligt lige indtil videre i år. Fra fjerdepladsen og ned til sidstepladsen, er der således kun 10 points forskel. Senators har efter 22 kampe flotte 21 point, imens Rangers noget skuffende blot har 20 point efter 19 kampe. Grunden til, at Rangers har skuffet er til dels på grund af skader, men også skuffende målmandspræstationer.

Det problem har Ottawa ikke helt, da især Anders Nilsson har stået flot. Han har også den bedste redningsprocent iblandt de målmænd, som kan komme i spil i nat for de to hold. Sammen med en god defensiv, af et forventet bundhold at være har Ottawa også fået gang i offensiven. Det har kastet hele syv sejre af sig i de seneste 10 kampe, hvor fem endda er i ordinær tid. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,70 for sejren i ordinær spilletid, og vi tror Ottawa fortsætter det flotte spil og sejrer.

 

Derfor vinder Ottawa Senators kampen i ordinær tid

Som skrevet har Ottawa for alvor fået gang i nogle af de offensive talenter, og en af styrkerne på holdet er at mange nu præsterer. Det tog noget tid for Brady Tkachuk at finde sit spil frem, men han har bombet løs på det sidste og har nu lavet otte mål. Ottawas anden store stjerne, på et ellers profilfattigt hold er Thomas Chabot. Han mangler dog, at få det til at klikke og har trods et hav af skud på mål blot et mål. Han har dog stået for 11 assists, og er en fast bestanddel af deres bedste power play kæde.

De tre spillere, som dog har overrasket mest i år og også har deres del i de mange sejre. Er spillerne Jean-Gabriel Pageau, Connor Brown og Anthony Duclair, som har har henholdsvis 17, 14 og 13 point. Pageau og Duclair har stået for målene, imens Brown har været en assist maskine. Rangers er stadig uden en af deres absolutte stjerner i Mika Zibanejad, og i nat burde Ottawa have en glimrende chance for, at vinde kampen. Bedre målmænd, en mere stabil defensiv og en offensiv der spiller på hidtil uset højt niveau, gør at vi tror på Ottawa!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Ottawa Senators og New York Rangers ender med sejr til hjemmeholdet fra Ottawa i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,70 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund