Dagens spilforslag og odds: Nadal i semifinalen uden tab af sæt!

Kamp: Sam Querrey vs Rafael Nadal

Spilforslag: Nadal vinder i tre sæt (-2,5 sæt)

Odds: 1,90

Units: 2/5

Spilstop: 10 juli kl.16:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I årets Wimbledon turnering er mændene nået til kvartfinalerne. Her møder spanske Rafael Nadal den amerikanske spiller Sam Querrey. Begge spillere har selvsagt imponeret i de foregående kampe, da man ellers ikke står i en kvartfinale i årets største Grand Slam. Men det er dog Nadal, som står med de bedste kort på hånden for, at spille sig videre til det, der ligner endnu et brag mod Roger Federer.

Hos Unibet kan du få odds 1,90 for en Nadal sejr i tre sæt. Og meget taler for, at Nadal igen vil knuse sin modstander, som han har gjort i tre ud af fire opgør indtil videre i turneringen. Nadal kan udnytte det faktum, at han er venstrehåndet til, at skyde bolden over i Querreys baghånd. Derved kan han stække et af amerikaneres stærke våben, nemlig den knaldhårde forhånd. Vi tror på, at Nadal er opsat på endnu et klassisk opgør imod Federer i semifinalen, og desværre for Querrey er han næste stop på vejen.

 

Derfor vinder Nadal i tre sæt

Nadal har i sine fire sejre, vundet tre af de kampe uden at afgive et eneste sæt. Hvis ikke det er imponerende nok i sig selv, så er cifrene det helt sikkert. Sejrene har været på 6-3, 6-1 og 6-1 i første runde. I tredje runde blev det til en sejr på 6-2, 6-3 og 6-2, vel og mærke over Jo-Wilfred Tsonga, som er en glimrende græspiller der besidder mange af de samme kvaliteter som Querrey. I forrige runde knuste Nadal så Sousa med tre gange 6-2. Nadal er brandvarm, og han virker lige pt. ustoppelig!

Querrey  har dog også imponeret, og står i kvartfinalen mod Nadal med håbet om, at spille sig i sin blot anden Grand Slam semifinale nogensinde. Sidst det skete, var i 2017 i selvsamme turnering. Querrey er en glimrende græsspiller, og vil med sikkerhed kunne yde Nadal fin modstand. Men det er svært at komme udenom Nadals kvaliteter på en tennisbane. Med Nadals fantastiske defensiv kan Querrey få svært ved, at udnytte sit kraftfulde tennisspil.

Vi regner med, at Querrey må tage til takke med, at nå til en flot kvartfinale i årets Wimbledon. Nadal bliver tit undervurderet på netop græsunderlaget, men faktum er at spanieren faktisk server flot, og aldrig er bange for at gå frem til nettet. Det gør Nadal til storfavorit i vores øjne, når vi samtidig ved hvor vanvittig god hans defensiv er.

Dagens spilforslag lyder hermed: Rafael Nadal vinder over Sam Querrey i tre sæt ved Wimbledon, til odds 1,90 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund