Dagens spilforslag og odds: Montreal Canadiens slår Columbus Blue Jackets!

Kamp: Montreal Canadiens vs Columbus Blue Jackets

Spilforslag: Montreal Canadiens vinder kampen i ordinær tid

Odds: 1,97

Units: 4/5

Spilstop: 13 november kl.01:00

Bookmaker: Danske Spil

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat skal Montreal Canadiens møde de utrolig formsvage Columbus Blue Jackets, der har tabt rigtig mange kampe i sæsonen. Hovedparten af de nederlag, som Columbus har fået er endda blevet tildelt dem i ordinær spilletid. I nat forventer vi, at det meget vel kan ske igen når de spiller ude mod Montreal. Det er nemlig et hjemmehold, som spiller flot hockey og også får sig nogle flotte resultater for tiden. Imens Columbus har tabt seks af deres seneste syv kampe, har Montreal vundet fem af deres.

Den største forskel på de to hold er, at Montreal formår at score betydeligt flere mål end Columbus. Samtidig med, at de endda også lukker færre mål ind. Montreal har formået, at lave hele 61 mål hvilket rækker til toppen af poppen i ligaen. Columbus har flyttet en del rundt på kæderne, i forsøget på at finde flere mål. Seneste ændring er spændende med danske øjne, hvor Oliver Bjørkstrand har fået chancen i førstekæden. Hos bookmakeren Danske Spil kan du få odds 1,97 for sejren i ordinær spilletid. Selv med Bjørkstrand i en prominent position virker Columbus ikke, som et hold der for alvor kan true Montreal sejren!

 

Derfor vinder Montreal Canadiens kampen i ordinær tid

En af nøglerne til Montreals succes, er deres mange offensive kvaliteter. De har en skare af offensive spillere, som præsterer på højeste niveau. Samtidig med, at de også har to backs der banker point ind efter behag. De to backs Shea Weber og Jeff Petry, har tilsammen skrabet imponerende 23 point sammen hidtil i sæsonen. Imens de offensive spillere også laver massevis af point, hvor Drouin har flest med flotte 15 point. Styrken hos Montreal er dog, at de ikke bare har en spiller som laver alle pointene, men at flere deler pointene imellem sig.

Tatar, Gallagher, Domi, Armia, Danault, Cousins, Lehkonen og Suzuki har primært stået for deres mange mål og assist. Sammenlagt har de stået for 34 mål og hele 45 assists, hvilket er langt flere end hvad offensiven har præsteret hos Columbus. På mål er keeper Price begyndt, at vise sit vanlige høje niveau hvilket da også bare gør muligheden for sejr endnu større. Columbus er begyndt at ligne det bundhold, som de fleste eksperter før sæsonen havde spået dem til at være. Vi tipper Montreal til, at give det formsvage hold endnu et nederlag i nattens kamp!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Montreal Canadiens og Columbus Blue Jackets ender med sejr til hjemmeholdet fra Montreal i ordinær spilletid. Hos Danske Spil får du odds 1,97 for sejren.

 

Følg spilforslaget nu

 

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400