Kamp: FC Midtjylland vs Rangers FC

Spilforslag: Der bliver maksimalt scoret 2 mål i kampen

Odds: 1,67

Units: 3/5

Spilstop: 8 august kl. 20:00

Bookmaker: Betsafe

 

Bookmaker is inactive

 

Torsdag skal de danske sølvvindere FC Midtjylland endelig i ilden, hvor de møder Rangers i Europa League kvalifikationen. Det er samtidigt et opgør mellem to mandskaber, som i deres respektive ligaer er i samme bås. I Danmark er FC København uden tvivl det bedste hold, med det største spillerbudget. For Rangers er historien den samme i Skotland, hvor Celtic er det bedste hold, og ligeledes har flest penge. Begge mandskaber blev nummer to i deres hjemlige liga i sidste sæson, og skal nu mødes over to kampe for, at nærme sig gruppespillet.

Rangers har allerede været igennem to runder for, at komme til dette opgør mod FCM. De har besejret upåagtede St. Josephs fra Gibraltar, med en samlet målscore på 10-0. Imens de havde besvær med, at score på Niedercorn fra Luxembourg og kun vandt 2-0 samlet. Derfor ser et spil på under 2,5 mål i aftenens kamp meget spændende ud. Hos Betsafe kan du få odds 1,67 for dette, og vi anbefaler da også at smide et spil afsted.

 

Derfor kommer der ikke flere end 2 mål i kampen

Imens FC Midtjylland som skrevet først gør sin entre i kvalifikationen i denne runde, har Rangers allerede spillet fire kampe. Det var business as usual mod St. Josephs, hvor de vandt 6-0 og 4-0 i de to kampe. Men imod upåagtede Niedercorn fik man at se, hvordan Rangers har nogle mangler i offensiven. De havde utroligt svært ved, at få bolden i kassen og vandt første opgør med 2-0 på hjemmebane. Mens de sidenhen skuffede og kun fik et uafgjort resultat på 0-0 i Luxembourg. Det var endda trods massivt spilovertag og dominans med utallige målchancer.

Nu venter som skrevet de danske sølvvindere, og de er kommet rigtigt flot i gang i den danske Superliga. Fire kampe har alle kastet sejre af sig, men mere vigtigt er det at notere sig, at hele tre kampe er vundet med resultatet 1-0. Den fjerde sejr lyder på 2-1, men det virker til, at FCM har fokuseret meget på den defensive del af fodbolden. Det kan nemt ende med, at begge hold stiller sig tilfredse med et uafgjort resultat på 0-0 eller 1-1. Skal kampen finde en vinder, tror vi mest på at FCM igen sikrer sig en smal sejr på 1-0.

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver ikke scoret over 2 mål Europa League opgøret imellem FC Midtjylland og Rangers FC, til odds 1,67 hos bookmakeren Betsafe.

 

Bookmaker is inactive

 

Bookmakeren Betsafes logo på sort baggrund