Dagens spilforslag og odds: Man City udraderer West Ham!

Kamp: Manchester City vs West Ham

Spilforslag: Manchester City vinder med minimum 3 mål (-2,5)

Odds: 1,77

Units: 2/5

Spilstop: 9 februar kl. 17:30

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I Premier League skal mestrene Manchester City i denne runde møde West Ham. Begge mandskaber kommer fra skuffende resultater, hvor især City må være ekstrem skuffede. De tabte nemlig med 0-2 på udebane i sidste spillerunde, da Mourinhos Tottenham vandt kampen. Meget bedre går det ikke West Ham, som ikke har vundet en kamp i de sidste fem Premier League kampe. Nu venter et motiveret City mandskab, og det kan ende galt for The Hammers.

Det er nemlig helt sikkert, at Guardiola og City vil gribe kampen offensivt an. De sidste fire gange disse to hold har mødtes, har City sejret stort hele tre gange. Vi tror på, at City igen kan få en storsejr. Derfor anbefaler vi et spil på Man City til, at vinde med tre overskydende mål (-2,5). Hos Nordicbet får du odds 1,77, hvilket er et pænt odds i det der ligner endnu en kamp hvor City storsejrer!

 

Derfor vinder Manchester City med mindst 3 mål

Som skrevet har City et godt tag på West Ham, for ikke bare har de vundet storsejre. De har faktisk også vundet de seneste syv indbyrdes opgør i Premier League. Hele fire af disse er vundet med 3 eller flere mål, så det er lidt af ønskemodstander de møder i dag. The Hammers er også skidt kørende for tiden, da de har lukket hele ni mål ind i de sidste tre kampe. Som et hold liggende under nedrykningsstregen ser man også, at West Ham simpelthen lukker for mange mål ind. Efter 25 kampe har de tilladt hele 43 mål, hvilket er blandt de dårligste i ligaen.

Der er endda flere dårlige nyheder for The Hammers, da de i dag kommer op mod ligaens mest scorende hold. City har lavet imponerende 65 mål, hvor især topscorer Sergio Agüero bomber løs med 16 kasser. Men også Gabriel Jesus leverer varen og har scoret ni mål, imens De Bruyne og Mahrez begge har lavet syv mål. Generelt har City bare en masse firepower i offensiven, og også Bernardo Silva og David Silva laver flittigt mål og assists. Kongen over assister er dog Kevin De Bruyne, som i 24 kampe har lavet vanvittige 16 af slagsen. Vi tror City kommer blæsende fra første fløjt, og udnytter at defensiven sejler hos The Hammers!

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vs West Ham ender med en hjemmebanesejr på minimum 3 overskydende mål i dagens Premier League kamp. Hos Nordicbet får du odds 1,77.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund