Dagens spilforslag og odds: Malmö FF vs FC København bliver målfattig

Kamp: Malmö FF vs FC København

Spilforslag: Under 2,5 mål

Odds: 1,66

Units: 3/5

Spilstop: 3 oktober kl. 21:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I Europa League gruppespillet er der med danske øjne, et meget spændende opgør i aften. Svenske Malmö FF tager nemlig imod danske FC København, i en kamp der godt kunne blive målfattig. Selvom de to hold havde en vidt forskellig første kamp i gruppen, hvor FCK vandt, imens Malmö tabte. Så endte begge opgør med blot et enkelt mål, hvor begge kampe endte med resultatet 1-0.

Det er ikke specielt overraskende, da især FCK har for vane at spille målfattigt i europæiske kampe. Rent faktisk har de også på det seneste spillet målfattigt i alle turneringer. Hvor hele fem ud af syv kampe er endt med maksimum to mål. Hos Malmö kan man se en lignende mønster, hvor de har spillet fem af de seneste otte kampe med resultatet 1-0. Hos Bet365 får du odds 1,66, hvilket er et pænt odds i en kamp der ligner endnu en kamp uden mange mål.

 

Derfor kommer der maksimalt to mål i kampen

Som skrevet kom Malmö ikke perfekt fra start i gruppespillet, da de måtte rejse hjem fra Ukraine med et 0-1 nederlag til Dinamo Kiev. De kan ikke tåle at tabe i aften, og derfor kan det blive en forkrampet affære. Hvor de i sidste ende vil stille sig tilfredse med et point. Rent faktisk har Malmö og FCK mødtes en gang tidligere, hvor resultatet ikke overraskende endte med en 1-0 sejr. Læg dertil at både Malmö og FCKs, seneste europæiske kampe har budt på resultaterne fire gange 1-0.

Det danske mesterhold, har efterhånden specialiseret sig i at spillet lavtscorende kampe i europæiske kampe. De har da også fået opbygget en glimrende defensiv, og træner Ståle Solbakken ved hvor vigtigt et point kan være på de svære udebaner. Derudover kan målscoren blive af afgørende betydning, i en forventet tæt gruppe der kun byder på seks kampe.

FCK har en hel stribe af stærke defensive spillere, hvor især Bjelland og Nelsson ligner startere i midterforsvaret. På de to backpladser har Solbakken skiftet en hel del rundt, men i skrivende stund ligner Bengtsson og Bartolec de to startere. På målmandsposten var der en smule bekymring da Grytebust blev skadet, men Johnsson har så sandelig vist sit som en fuldgod erstatning.

Dagens spilforslag lyder hermed: Malmö FF vs FC København bliver en målfattig affære, hvor der maksimalt bliver scoret to mål i aftenens Europa League kamp. Hos Bet365 får du odds 1,66.

 

Følg spilforslaget nu