Dagens spilforslag og odds: Liverpool sejrer over Napoli og vinder Gruppe E!

Kamp: Liverpool FC vs Napoli

Spilforslag: Liverpool FC vinder Halvleg/Fuldtid 1/1

Odds: 2,25

Units: 3/5

Spilstop: 27 november kl.21:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

Onsdag aften kan Liverpool ikke bare sikre sig videre deltagelse i årets Champions League. Men også få hævn over nederlaget mod aftenens modstander Napoli. Rent faktisk er førsterunde nederlaget til Napoli, den eneste gang at Liverpool i år har tabt en kamp. De tabte også i sæsonens første kamp, efter straffesparkskonkurrence mod Manchester City. Men nederlaget mod Napoli står, som eneste nederlag i ordinær spilletid. 18 sejre i 21 kampe er vanvittigt for et hold, der spiller i verdens måske bedste liga.

Imens Liverpool tromler derudaf, så er Napoli gået helt i stå. I de seneste seks kamp er de uden sejre, og har måtte gå fra banen med blot et point hele fem gange. Det ligner en umulig opgave for Napoli, at stille noget op imod formstærke Liverpool. Hvis hjemmeholdet får scoret det første mål, kan Napoli muligvis falde helt fra hinanden. En ting er nemlig helt sikker og det, at Liverpool ikke slipper foden fra speederen når de først er kommet foran. Hos Bet365 kan du få odds 2,25 for spillet på Halvleg/Fuldtid 1, og vi tror at Liverpool kommer flyvende fra første fløjt.

 

Derfor vinder Liverpool FC halvleg/fuldtid

Under Klopp har Liverpool været forrygende til, at komme blæsende fra start og ramme modstanderen før de ved hvad der er sket. Det er helt en taktik hjemmeholdet igen vil benytte sig af, når de møder formsvage Napoli. Der er tvivl om, hvorvidt Mohamed Salah kan være med i aftenens kamp. Men selv uden stjernen har Liverpool et frygtindgydende mandskab, som de også viste i weekendens 2-1 sejr over Crystal Palace. Her scorede to af klubbens andre farlige folk, og Sadio Mane og Roberto Firmino kan godt selv uden det sidste trekløver Salah.

I weekenden spillede Oxlade-Chamberlain, som tredje mand i offensiven med det kunne også blive Origi der får chancen. Belgieren burde være ivrig efter at bevise sig, da det endelig gennembrud lader vente på sig. Han har talentet, men det eneste han mangler i sit spil er målene. Defensiven er som altid solid, og med en verdensklasse offensiv er det svært at se, hvordan Napoli skulle få point i kampen. En sejr sikrer Liverpool gruppesejren, og vi har en forventning om, at de går efter at afgøre kampen allerede før halvlegen er omme!

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool FC vinder første halvleg samt kampen, imod italienske Napoli i aftenens Champions League opgør i Gruppe E. Hos Bet365 får du hele odds 2,25.

 

Følg spilforslaget nu