Kamp: New York Islanders vs Tampa Bay Lightning

Spilforslag: New York Islanders vinder kampen i ordinær tid

Odds: 2,90

Units: 2/5

Spilstop: 2 november kl.00:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I nat tager de utroligt formstærke New York Islanders hjemme imod, de noget skuffende Tampa Bay Lightning. Selv om Tampa Bay er gjort til små favoritter, så har de ikke været i nærheden af, at vise det flotte spil fra sidste sæson. Islanders startede denne sæson med tre nederlag i deres første fire kampe, men har derefter ikke set sig tilbage. De står nu med imponerende syv sejre i træk, hvoraf de seneste tre er vundet i ordinær tid.

Hos Tampa kører det slet ikke, og de har da også tabt tre af de sidste fem kampe. Senest fik de en sejr over New Jersey Devils, men det var på et hængende hår at de hev sejren hjem i overtid. Læg dertil, at de seneste to indbyrdes opgør er endt med blot et sølle mål til Tampa Bay. Islanders tabte senest på straffeslag, efter kampen endte 0-0 og før det vandt Islanders hele 5-1. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,90 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder New York Islanders kampen i ordinær tid

Det ligner uomtvisteligt, at Islanders har fundet en måde at holde den ellers så potente offensiv i skak. Deres målmandsduo bestående af Semyon Varlamov og Thomas Greiss, har stået fantastisk i sæsonen. Sidstnævnte har strålet mest, og det er med stor sandsynlighed også den tyske keeper Greiss som vogter målet mod Tampa. Hans redningsprocent er før kampen på imponerende .931, og i seks kampe har han blot lukket 12 mål ind. Det er et snit på to mål per kamp, og når offensiven sprudler som på det seneste, ser det godt ud for Islanders.

De seneste tre sejre er da også vundet med cifrene 4-2, 4-2 og senest 5-3 over Philadelphia. En af de store styrker på Islanders mandskabet er, at der er så mange forskellige der byder ind med mål. Brassard, Lee, Leddy, Barzal, Pulock, Bailey og sådan kan man blive ved, bredden er stor og defensiven er solid. Foruden de vigtige målscorere, har Islanders også spillerne der assisterer. Hvor Nelson, Toews og Boychuk på det sidste har leveret varen. Vi tror ikke, at Tampa Bay finder storspillet frem i nat, og tipper Islanders til at fortsætte sejrsstimen!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem New York Islanders og Tampa Bay Lightning ender med sejr til hjemmeholdet fra New York i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,90 for sejren.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund