Dagens spilforslag og odds: Island vinder over Tyrkiet!

Kamp: Island vs Tyrkiet

Spilforslag: Island vinder kampen

Odds: 3,00

Units 2/5

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Tirsdag møder Island på hjemmebanen et tyrkisk landshold. Begge hold kommer fra en frisk sejr i puljen, Island slog Albanien 1-0. Imens Tyrkiet tog en imponerende sejr, på 2-0 over de franske verdensmestre.

Selvom tyrkerne med det flotte resultat, har gjort sig til en lille favorit i den kommende kamp. Har Island voldt tyrkerne store problemer i de sidste fem år, i 4 kampe har tyrkerne blot vundet en kamp. Island har derimod taget alle point tre gange, med store sejre på 2-0 og to gange 3-0.

Unibet giver odds 3,00 på en hjemmesejr til Island, og vi finder dette odds spændende, i form af den nævnte historik de to hold imellem. Ydermere er det interessant, at dette er den tredje kvalifikation i træk, at disse to hold har ramt samme pulje. Island vil gå ind til kampen, med stor selvtillid og tro på egne evner. Derfor tror vi også på, at de igen vil slå tyrkerne og sætte sig på toppen af puljen.

Derfor vinder Island

Island var Tyrkiets onde ond op til VM i 2018, hvor de med 2 sejre var en af de store grunde til, at Tyrkiet ikke klarede at kvalificere sig. Til EM 2016 var Tyrkiet dog heldige nok til, at deres 3 plads i puljen, rakte til direkte kvalifikation blandt de såkaldte lucky losers.

Det er blandt andet af disse grunde, at Island ifølge os burde være små favoritter. Bookmakerne har dog Island som underdogs i kampen, og dette kan nemt have sin begrundelse i, at Island tidligere i mange år har været en miniput nation.

Island er dog i nyere år begyndt, at indgyde respekt hos fodboldverden. Og med to direkte kvalifikationer i henholdsvis EM 2016 og VM 2018, samt VM 2014 hvor de røg ud i playoff, er Island efterhånden et hold der skal tages meget seriøst. Man kan med lidt frækhed komme med den påstand, at disse to landshold over de sidste 6-7 år, har byttet plads på fodboldscenen. Tyrkerne kom som skrevet med til EM 2016 på en lucky loser placering. Foruden dette har de i både 2014 og 2018 haft kiksede kvalifikationer, som udgjorde alt for tidlige sommerferier. Dette til et tyrkisk landshold, hvor selvforståelsen ikke længere måler med kvaliteten.

Vi tror på, at tyrkernes hovmod vil komme Island til gode, og sikre dem 3 vigtige point i bestræbelsen på, at kvalificere sig til EM 2020.

Dagens forslag lyder hermed: Island vinder over Tyrkiet til odds 3,00 hos Unibet.

 

Følg spilforslaget nu