Dagens spilforslag og odds: Hobro vs Horsens ender uafgjort!

Kamp: Hobro IK vs AC Horsens

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,30

Units: 2/5

Spilstop: 6 december kl. 19:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

I aften mødes Hobro IK og AC Horsens, og det er et opgør der ofte ender med pointdeling. Således er hele fire af deres seneste fem Superligakampe endt uafgjort, og derudover er også deres sidste to træningskampe endt uafgjort. Det er en sjældenhed, at to hold spiller uafgjort så tit. Men måske er det ikke så overraskende alligevel når man dykker ned i statistikkerne. For især Hobro har stået masser af kampe uafgjort i årets Superliga, hvor ni af 18 kampe er endt med pointdeling.

Horsens er ikke helt deroppe, men de har dog alligevel også stået tre uafgjort, hvor to af disse er kommet på udebane. Horsens har formået, trods en dårligere målscore, at have seks point mere end Hobro. Det vidner også om, at Hobro måske ikke er så dårlige, som tabellen viser. Uafgjort mod Horsens vil være et godkendt resultat, og det er også det vi tror det hele ender med. Hos bookmakeren Betfair giver de odds 3,30, og det er en glimrende pris. Vi anbefaler, at man vover pelsen og smider et spil efter resultatet hos dem.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Som skrevet har Horsens en dårligere målscore end Hobro. Til trods for det har de formået at udnytte det til det maksimale. Efter 18 kampe har Horsens altså 21 point, imens Hobro har 15 point. Horsens er begyndt, at vise bedre spil og har også to sejre i de seneste tre kampe. Hobro har derimod længe ledt efter den næste sejr, og ikke siden sejren i september over FCK har de smagt sejrens sødme. De har dog formået, at gøre sig svære at besejre på hjemmebanen og har blot tabt to kampe i år.

Skidt er det dog også, at de kun har en enkelt sejr på hjemmebanen i den flotte 2-1 sejr over de danske mestre FCK. Men vigtigst af alt er det måske, at de i seks af de ni kampe har formået at sikre sig et point i form af uafgjort. Med den flotte form Horsens er inde i, burde det være muligt at sikre sig et point i aftenens opgør. Ingen af de to hold scorer mål på samlebånd, så det kan nemt ende med en lavtscorende affære. Hvor begge hold neutraliserer hinanden, og må tage til takke med det ene point!

Dagens spilforslag lyder hermed: Hobro IK vs AC Horsens ender uafgjort ved aftenens Superliga opgør, til odds 3,30 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo