Dagens spilforslag og odds: Hobro vs Aalborg ender uafgjort!

Kamp: Hobro vs Aalborg

Spilforslag: Kampen ender uafgjort

Odds: 3,85

Units: 2/5

Spilstop: 5 oktober kl. 16:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

Lørdagskampen i den danske Superliga er mellem to hold, der ligger helt tæt i ligaen. Hobro på 11. pladsen har efter 11 kampe 12 point, og Aalborg har et enkelt mere på 10. pladsen. Aalborg har været noget svingende indtil videre, hvor de har fået fire sejre og tabt seks kampe. Imens Hobro har været kongerne over uafgjorte resultater, som har været kampens resultat hele seks gange. De har derudover tre nederlag, og to sejre hvor den ene af disse kom på imponerende vis, mod de danske mestre FCK i en hjemmesejr på 2-1.

Det kan meget nemt tænkes, at dagens kamp ender uafgjort hvilket da også er resultatet fra deres seneste tre opgør. Vi tipper i hvert fald, at kampen mellem disse to midterhold ender med pointdeling. Vi har set på hvor du som kunde kan få de bedste priser på krydset, og hos bookmakeren Unibet giver de odds 3,85. Det er en glimrende pris, og vi anbefaler at man smider et spil efter resultatet hos dem.

 

Derfor ender kampen uden en vinder

Som skrevet har Aalborg været en anelse ustabile indtil nu i ligaen, hvor de næsten kun har formået at tabe eller vinde. Men det uafgjorte resultat ligger og lurer lige rundt om hjørnet, hvor Hobro er dagens modstander. For Hobro er et hold, der næsten kun kan spille jævnbyrdige kampe. De har spillet 11 kampe i Superligaen i år, hvor blot en enkelt kamp er endt med en større målforskel end et mål. Det var i hjemmebane nederlaget til Brøndby, hvor holdet fra vestegnen noget udfortjent slap afsted med en 2-0 sejr. Ellers har det været fire 1-1 kampe, en 2-2 kamp, tre gange 2-1, en sejr på 3-2 og en enkelt uafgjort der endte i nulløsning.

Hobro kan nærmest ikke spille kampe uden spænding, og ofte er det altså også endt med et uafgjort resultat. Deres målscore i ligaen er nu heller ikke prangende, men ej heller dårlig. De har formået at score 13 ligamål, imens de har lukket 15 ind bag målmand Jesper Rask. Det er ikke fordi man skal klandre Hobro for direkte, at gå efter det ene point men ofte er kampene bare endt således. I hele fire kampe er Aalborg gået fra banen uden, at score og offensiven er en af deres svagheder. Kun mod Horsens gik AaB målamok i 5-0 sejren, og ellers har de blot scoret 11 mål i de resterende 10 kampe. Historikken fortæller, at disse to hold ofte spiller uafgjort, og i dag bliver ikke anderledes!

Dagens spilforslag lyder hermed: Hobro vs Aalborg ender uafgjort i lørdagens Superliga opgør, til odds 3,85 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund