Dagens spilforslag og odds: Formstærke Tampa Bay Lightning slår Flyers!

Kamp: Philadelphia Flyers vs Tampa Bay Lightning

Spilforslag: Tampa Bay Lightning vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,22

Units: 2/5

Spilstop: 12 januar kl. 01:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes to mandskaber i vidt forskellig form, hvor udeholdet har vundet hele ni kampe i streg. Philadelphia Flyers tager hjemme imod de formstærke Tampa Bay Lightning, i en kamp hvor intet burde hindre Tampa i at vinde kampen. Faktum er nemlig, at ikke bare er offensiven for alvor kommet i gang. Det samme er defensiven, og det er en giftig kombination når et hold fungerer optimalt på alle parametre.

Hos Philadelphia går det ikke helt efter planen lige for tiden, hvor de har tabt fire af de seneste fem kampe. Senest vandt de 3-2 over Washington, men det ændrer ikke på at Tampa i deres nuværende form bliver en helt anderledes opgave. Hos bookmakeren Nordicbet kan du få odds 2,22 for sejren i ordinær spilletid. Det virker som et fantastisk odds, med tanke på hvor flot ishockey Tampa Bay spiller i disse dage!

 

Derfor vinder Tampa Bay Lightning kampen i ordinær tid

Tampa Bay har indenfor de sidste par kampe, samlet deres tre største stjerner i den samme kæde. Det har da også resulteret i to meget overbevisende sejre på 9-2, og senest 4-0 over de ellers defensivt stærke Arizona. Den nye førstekæde, som reelt set ikke er bare er en førstekæde men en superkæde. Består af sidste års største pointsluger Nikita Kucherov, Steven Stamkos og Brayden Point. Det er en kæde der næsten ikke kan gøres bedre i hele ligaen, og nu høster Tampa da også frugterne af den nye sammensætning. Før skiftet havde Tampa to gode kæder, men har nu altså sat alt ind på superkæden.

Andenkæden er dog stadig ganske habil, hvor Palat, Cirelli og Johnson huserer. Killorn som har overrasket alt og alle i år, er måske den største taber i denne omrokering da han er røget i tredjekæden. Han har dog beholdt sin plads i deres bedre power play kæde, sammen med Point, Kucherov, Stamkos og Hedman. Hvis svenske Hedman fortsætter sit høje niveau, kan han tangere eller overgå sin hidtil bedste sæson i NHL. Han har allerede 40 point i blot 41 kampe, hvilket er vanvittig flot af en defensiv spiller. På mål har Vasilevski fundet storspillet frem, hvilket han senest beviste ved at lukke helt ned mod Arizona i 4-0 sejren. Tampa virker ustoppelige for tiden, og vi tror da også de fortsætter i nat med endnu en sejr!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Philadelphia Flyers og Tampa Bay Lightning ender med en udebanesejr til Tampa mandskabet i ordinær spilletid. Hos Nordicbet får du odds 2,22 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund