Dagens spilforslag og odds: Feyenoord vinder over AZ Alkmaar!

Kamp: Feyenoord vs AZ Alkmaar

Spilforslag: Feyenoord vinder kampen

Odds: 2,23

Units: 3/5

Spilstop: 26 september kl. 20:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I den hollandske Æresdivision byder torsdagen på et fantastisk opgør, mellem to af de hold som aspirerer til toppen af ligaen. Det er Feyenoord som på hjemmebane byder velkommen til AZ Alkmaar, et hold de har slået syv ud af de sidste otte gange. Overtaget er dermed massivt, og man kan da også godt forvente, at de igen i aften går efter alle tre point. Offensiven har været svingende for Feyenoord i ligaen, men i de seneste to kampe har de scoret hele seks mål.

De skal op imod AZ Alkmaar, som har en glimrende defensiv, og derfor er det også perfekt timing at offensiven nu igen sprudler. Feyenoord skuffede nemlig fælt i årets første tre kampe, hvor de blot fik tre point efter tre gange uafgjort. Sidenhen har de besejret både Willem II og Den Haag, hvorefter de i sidste runde spillede 3-3 mod FC Emmen. Vi tror dog på, at offensiven i dag sejrer over defensiven, og hos Unibet kan du få odds 2,23 for en Feyenoord sejr!

 

Derfor vinder Feyenoord kampen

Som skrevet har Feyenoord igennem de seneste år, haft en sand ønskemodstander i AZ Alkmaar. Vanvittige syv sejre er hentet i de seneste otte opgør, imens det sidste opgør er endt med pointdeling. AZ Alkmaar har det altid svært imod Feyenoord, og det tror vi også på at de vil igen i aften. Feyenoords styrke i år har ikke været en målmaskine, som tidligere set med blandt andet danske Nicolai Jørgensen. Det er derimod flere der har meldt sig på banen, og kun Luciano Narsingh og Svene Berghuis har scoret flere end et mål. Narsingh står på to sæsonmål, imens Berghuis har tre.

Herefter følger der et stort felt af spillere, som har nettet en enkelt gang og helt sikkert hungrer efter mål nummer to. For ikke at tale om de spillere, der stadig har første sæsonmål til gode, eksempelvis tilbagevendte Jørgensen. Fer, Haps, Karsdorp, Kokcu, Larsson og Toornstra har således alle scoret et sæsonmål. Det vidner om et helt hold, der er særdeles målfarligt, hvilket Alkmaars defensiv vil få at føle i dagens kamp.

Feyenoord ligger pt. nummer 10 i ligaen, men kan med en sejr komme helt med i toppen hvor det er sjovt. De er da heller ikke længere bagud end, at Ajax på førstepladsen har 14 point. Vi forventer et topmotiveret Feyenoord mandskab, der sejrer i aftenens kamp!

Dagens spilforslag lyder hermed: Feyenoord vinder over AZ Alkmaar i aftenens hollandske brag i Æresdivisionen, til odds 2,23 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund