Dagens spilforslag og odds: FC Nordsjælland lyner fra start!

Kamp: FC Nordsjælland vs Lyngby

Spilforslag: Halvleg/Fuldtid 1/1

Odds: 2,10

Units: 2/5

Spilstop: 4 oktober kl.19:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

I fredagens kamp, hvilken sparker denne runde i gang i Superligaen, skal FC Nordsjælland på hjemmebane møde Lyngby. Det er et opgør, hvor begge hold har vist deres spidskompetencer på to helt forskellige måder. Lyngby er nemlig forfærdelige på udebane indtil videre, hvor de blot har hentet tre point. Men hele fire kampe er blevet tabt, og den ene sejr de har er mod det forfærdelige Silkeborg mandskab.

FC Nordsjælland har derimod været utroligt stærke på hjemmebane, hvor de har fire ud af fem mulige sejre. Ironisk nok er deres eneste pointtab kommet imod Silkeborg, hvor kampen endte 2-2 efter en skidt indsats fra FCN. Man kommer dog ikke udenom, at i en kamp hvor et så hjemmestærkt hold, skal op mod et hold der kæmper på udebane. Så ligner det en overkommelig opgave for FCN, og hos Betfair kan du få odds 2,10 for spillet på Halvleg/Fuldtid 1.

 

Derfor vinder FC Nordsjælland halvleg/fuldtid

I tre af de fire sejre på hjemmebanen, er FC Nordsjælland kommet ud som lyn og torden og nærmest afgjort kampene efter 45 minutter. Det er således kun i kampen mod Esbjerg, at de måtte vente på at føringen kom i anden halvleg. Lyngby har bidt godt fra sig indtil videre i Superligaen, og deres pointantal på 15 har overrasket mange. Men det er ikke usædvanligt, at oprykkerhold starter flot og får mange point efter deres oprykning. Det der derimod normalt er, at mange af disse point hentes på hjemmebanen, imens udebanerne ikke kaster mange point af sig.

Hvis FC Nordsjælland skal lykkes med, at bringe sig tidligt i front og vinde første halvleg samt kampen. Så er det afgørende, at offensiven leverer varen og det må man så sandelig sige de har gjort indtil videre. I alle fem hjemmekampe har de lavet to mål, hvilket har været nok til at sejre i fire ud af fem kampe. I Lyngbys fire nederlag har det dog vist sig, at målene har været nærmest umulige at finde, hvor de kun har fået banket sølle to mål ind i alt.

Det er da også overvældende, at se på de offensive kort FCN kan stille til start med. Damsgaard, Rygaard, Atanga, Kudus, Francis, Rasmussen, Donyoh og Sadiq har både ungdom og erfaring. Og endnu mere vigtigt er det, at de alle har scoret minimum et mål allerede i år, og flere er på vej i aften!

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Nordsjælland vinder første halvleg samt kampen, imod oprykkerne fra Lyngby i den danske Superliga. Hos Betfair får du hele odds 2,10.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo