Dagens spilforslag og odds: FC Midtjylland slår formstærke Randers!

Kamp: FC Midtjylland vs Randers FC

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,52

Units: 4/5

Spilstop: 21 oktober kl. 19:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Runde 13 slutter med et vaskeægte topopgør, da førerholdet FC Midtjylland hjemme tager imod formstærke Randers FC. FCM fik i sidste runde sejret igen, efter to kampe der bød på en uafgjort, samt deres første nederlag i ligaen. Og formstærk det er Randers mandskabet, så nogle vil måske mene de har en god chance i dagens kamp. Men faktum er bare, at FCM ikke har tabt til nordjyderne siden 2012. Endnu mere imponerende er det også, at FCM i kampene siden 2012 har vundet vanvittige 18 kampe, hvor de resterende to er endt uafgjort.

Skal man snakke om en skrækmodstander, er FC Midtjylland virkelig det for Randers. 18 sejre og to uafgjorte i 20 tyve kampe, det er en statistik man ikke kan se bort fra. Til kampen har FCM deres frontangriber Sory Kaba med igen efter endt karantæne. Men det er alligevel i defensiven, hvor FCM har deres stærkeste våben. Blot fire mål har de lukket ind i 12 kampe, og derfor tror vi de vinder og bygger videre på deres mange sejre over Randers. Hos Nordicbet kan du få 1,52 for sejren.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

Randers har tre rigtig gode kort på hånden, som de skal sætte deres lid til i kampen. Emil Riis, Marvin Egho og Saba Lobjanidze har leveret varen i offensiven, men kommer i aften op mod en defensiv de ikke har mødt hidtil. FC Midtjylland er dog et hold, som ikke bare besidder den klart bedste defensiv i Superligaen, men har også glimrende offensive kræfter. Bag Sory Kaba har FCM nemlig et firkløver af glimrende spillere, i Evander, Anderson, Mabil og Marcondes. Især sidstnævnte har set mere og mere farlig ud, efter han på sidste dag i transfervinduet kom fra Brentford. Hans ene mål vil snart blive fordoblet, og mod Randers kan det være han allerede får succes med, at tilføje flere mål i FCM trøjen.

Det der gør defensiven så stærk, er selvfølgelig en hel række af klassespillere. På mål står en meget sidste sikker skanse i Jesper Hansen, han har et uhørt højt bundniveau og selv på dårlige dage er han en af ligaens bedste. Foran ham er de to midtstoppere Scholz og Sviatchenko, solide og stærke. På backpladserne huserer Andersson på den ene side, imens enten Dal Hende eller Dyhr er på den anden. Der findes ikke mange spillere i Superligaen, som ville kunne tilspille sig en plads i FCM forvaret. Vi tror da også, at de bliver en stor faktor i dagens sejr over Randers!

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder over Randers FC i aftenens danske Superliga opgør, til odds 1,52 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund