Dagens spilforslag og odds: Everton sejrer over Watford!

Kamp: Everton FC vs Watford

Spilforslag: Everton FC vinder kampen

Odds: 1,72

Units: 3/5

Spilstop: 17 august kl. 16:00

Bookmaker: Nordicbet

 

Følg spilforslaget nu

 

Det var to mandskaber, som havde håbet på et bedre resultat i første runde af Premier League, som mødes i dagens kamp. Watford fik en regulær afklapsning, da de på hjemmebane tabte med hele 0-3 til Brighton. Lidt bedre gik det Everton, som fik 0-0 på udebane mod Crystal Palace, i en kamp de dog burde have vundet. Nu er rollerne vendt om, og Everton spiller sæsonens første hjemmekamp, hvor de møder Watford.

Det forventes at Everton hjemtager sejren, og de er da også pæne favoritter til at vinde. Hos Nordicbet kan du få odds 1,72, hvis det lykkedes for The Toffees at slå The Hornets. Det er der god grund til, at tro på de gør. Everton har et klart bedre mandskab, og burde kunne forløse det enorme potentiale truppen gemmer på. Hos Watford må de gå ind til kampen, velvidende at de er underdogs. Vi tror på Everton får sæsonens første sejr, og får kickstartet en god sæson, startende med dagens sejr!

 

Derfor vinder Everton FC kampen

Everton fik aldrig hul på bylden mod Crystal Palace, og måtte som skrevet tage til takke med 0-0. Morgan Schneiderlin er ude med karantæne, samt der også er tvivl om både Andre Gomes og Fabian Delph, som plejer små skader. Men man kommer ikke udenom, at Everton et ret stærkt mandskab, som på mange pladser har klassespillere. Tom Davies og Bernard kan gå ind og erstatte, et potentielt fravær af de tre førnævnte. Det vil måske være en lille svækkelse, i forhold til den ideelle opstilling træner Silva gerne ville spille med. Men det er stadig to spillere, som kunne spille fast i en del andre Premier League klubber dagligt.

I offensiven er hvor Watford burde frygte Everton mest. Ikke bare har Everton de farlige og driblestærke spillere Gylfi Sigurdsson, Richarlison og Theo Walcott. På de sidste dage af transfervinduet, fik Everton held med at købe Moise Kean i Juventus og Alex Iwobi i Arsenal. De er bestemt i spil til startopstillingen, og kan gøre livet rigtig surt for et ramt Watford mandskab. Og lige præcis ramt, det er hvad Watford må siges at være. Nederlaget på 0-3 til Brighton kom noget uventet, og selvtilliden må være i bund. Vi forventer ikke, at kampen mod Everton bliver vendepunktet for The Hornets, der må indstille sig på endnu et nederlag!

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton FC vinder over Watford i eftermiddagens Premier League kamp, til odds 1,72 hos bookmakeren Nordicbet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund