Dagens spilforslag og odds: Cancouver Canucks slår Calgary Flames!

Kamp: Vancouver Canucks vs Calgary Flames

Spilforslag: Vancouver Canucks vinder kampen ( i den ordinære spilletid )

Odds: 2,35

Units: 3/5

Spilstop: 9 februar kl. 04:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I nat mødes Vancouver Canucks og Calgary Flames, og selvom ingen af holdene spiller fantastisk lige pt. Så har Vancouver en stor fordel, da Calgary er uden deres stærke back Mark Giordano. Men generelt har hverken Giordano, eller Calgarys andre stjerner spillet nogen stor sæson. Sidste års superkæde med Gaudreau, Lindholm og Monahan, har slet ikke ramt det forventede niveau.

Faktisk er deres bedste spiller i år Matthew Tkachuk, omend det dog kun er brøkdel bedre end de andre tre. På målmandsposten har også David Rittich taget et dyk, og heller ikke han holder det forventede niveau. Sidste gang disse to mandskaber mødtes vandt Vancouver en klar sejr på 5-2. Det kunne godt gå hen og blive et lignende resultat i nat, da Vancouver sæsonen igennem har været mere scorende end Calgary. Hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,35 for sejren i ordinær spilletid.

 

Derfor vinder Vancouver Canucks kampen i ordinær tid

Som skrevet har de offensive folk hos Vancouver, været klart bedre end Calgarys i denne sæson. Efter 55 kampe spillet for begge hold, kan Canucks da også fremvise en målscore 30 mål bedre. Hele 179 gange har de banket pucken i nettet, og det kan de især takke Pettersson og Miller for. Men generelt har flere imponeret i sæsonen, hvor også Boeser, Horvat, Pearson og Virtanen har lavet en masse mål. De to backer Edler og Hughes har også budt ind med masser af offensiv power, hvor de har stået for en masse assister. Især Quinn Hughes har imponeret stort med hele 40 point i 54 kampe.

Han har taget klubben med storm, og spillet sig direkte ind på holdets bedste powerplay kæde. Men også J.T. Miller som kom til i sommer, har været en sand åbenbaring. Han er bare to point fra, at tangere sin bedste sæson i karrieren. Sammen med Elias Pettersson har de været holdets to største pointslugere. Pettersson var ude i sidste kamp, men det forlyder han er klar til i nat. Der er stor bredde på Vancouvers hold, hvilket man kan se på de point deres offensive folk har samlet sammen. Fra Brock Boeser som er nummer tre på deres pointliste, er der blot seks point ned til nummer seks Tanner Pearson. Canucks offensiven burde sikre dem sejren i nat, Pettersson eller ej!

Dagens spilforslag lyder hermed: Nattens NHL kamp imellem Vancouver Canucks og Calgary Flames ender med en hjemmebanesejr til Vancouver mandskabet i ordinær spilletid. Hos Unibet får du odds 2,35 for resultatet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund