Kamp: Tour de France 2019 – 16. etape

Spilforslag: Caleb Ewan i top 3 på etapen

Odds: 1,72

Units: 3/5

Spilstop: 23 juli kl.13:30

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sprinterne er nok ovenud glade for, at der endelig kommer en flad etape efter 4 etaper, som ikke var i deres favoritterræn. Især Caleb Ewan må have ventet med spænding, da han vandt sidste gang sprinterne dystede på 11. etape. Fem gange tidligere, har en etape sluttet i en massespurt i årets Tour de France. Ud af de fem, har Caleb på imponerende vis formået, at slutte i top 3 på alle fem. Tre tredjepladser, en enkelt andenplads og så endelig etapesejren på 11. etape er resultaterne.

Derfor er det da også et utroligt spændende odds, som bookmakeren Unibet har på Caleb Ewan i dagens top 3. Du får altså odds 1,72 hvis det lykkes endnu en gang, for den lille australier, at køre sig i en top 3. Selvom der selvfølgelig ikke findes garantier, så er Ewans 5 flotte podieplaceringer umulige at se bort fra. Og forudset at der ikke sker styrt, så ligner det bestemt, at Ewan igen viser hvor god han, og slutter i top 3.

 

Derfor kører Ewan sig ind i dagens top 3

Ewan har hele sit hold bag sig. Lotto – Soudal har således ikke en rytter de satser på i det samlede klassement, og derfor kan Ewan forvente optimal støtte til massespurten. Hos de største rivaler på dagens etape, som er Groenewegen, Viviani og Sagan er det fælles for alle, at deres mandskaber har flere interesser. De kan måske ikke læne sig op ad den samme støtte som Ewan, og det kan vise sig til australierens fordel.

Elia Viviani har stadig hele sit mandskab til rådighed. Men de må efterhånden være godt møre af, at have kørt mange dage i forsvaret af Alaphilippes gule førertrøje. Hos Team Jumbo-Visma har Groenewegen heller ikke et mandskab på fuldt vigør mere. Van Aert er ude efter sit styrt på tidskørslen, og Groenewegen selv kan være træt efter nogle hårde dages bjergkørsel. Hos Sagans Bora-Hansgroge er de også en mand færre end fra start. Schachmann styrtede præcis som Van Aert på tidskørslen og udgik dagen efter. Og selvom Sagan er vant til, at klare sig selv har han været meget i udbrud, og kræfterne er måske ikke på 100% mere.

Ewan har stabiliteten og styrken, og vi forventer at han sikrer sig endnu en top 3. Til hans allerede flotte samling på 5 af slagsen.

Dagens spilforslag lyder hermed: Caleb Ewan slutter i top 3 på 16. etape af årets Tour de France, til odds 1,72 hos Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund